Через борги: Українські заробітчани побили працедавців в Угорщині

8
8

Українські робітники, які вимагали власну заробітну плату, побили угорських підприємців, які відмовлялися сплачувати борг.

За даними слідства, група з 23 осіб спочатку погрожувала, а потім атакувала інших чотирьох. Дійство відбулося на парковці продуктового магазину в центрі угорського міста Балатоноколі (Balatonakali).

Четверо чоловіків, які зазнали нападу, встигли отримати стусанів та втекли на своїх автомобілях. Після бійки нападники рушили до сусіднього населеного пункту Занка.

Поліція виїхала на місце події на кількох автомобілях. Згодом було з'ясовано, що нападниками виявилися українці. Двох з них було затримано.

Наразі проти них порушено кримінальну справу через нанесення фізичної шкоди та вимагання.

Коментарі

Z
Zoltan

Чтобы знать все нюансы, хотелось бы знать конец этой истории. Что-то не клеится...

:
:::

Та шо там битися, нащо? Що не змогли скинутися на адвоката? Більше хoсна мали би кить подали би на суд, (в правовій державі кулаком не машутся, бо це самосуд і тут уже стаття зразу міняется) так через суд могли би і дістати якусь суму від роботодателя. Чи може вони по черному робили і дістали лиш шо на папірі? а остальну сумму - не, но та тоді це уже вимаґателство і шантаж. А шо тепер? платити будуть українці, тай ще і зепрет на вїзд в ЕС десь на 4-5 років. Стоіло? Не думаву. Хлопці не несіть свої привички за границю, бо рукоприкладство закон там не толерує і з цим нічого не добєтеся, а на суд ходити ніхто не любить.

В
Василь

Муйдуне короставий,центровський , заторможений звуре ,микула і інші підкацапські дриштократи ,чого мовчите ваших хазяїв відхуярили.А ну прохрюкайте щось про утиски українцями чорномазих мадяр.

В
Вася...

Дибілота тапошна не розбираються зашто били,бо гроші недауть за робуту.так усіх фірмачу треба

Г
Галина

Так и надо их учить..знать будут!

НГ
не гонно боти

у Європі такого не буває. Се фейк.

В
Вася

Яке це вимагання, люди заробили грошi, правду мали, уломити козлiв.

О
Олег

Правду мали.

Читайте також