Через день після закінчення мобілізації прикордонники відправили двох рахівчан у військомат (ФОТО)

22
7

Про це йдеться у офіційному повідомленні прес-служби Мукачівського прикордонного загону.

18 серпня (17 серпня в Україні закінчилась 6 хвиля мобілізації - ред.) персоналом відділу прикордонної служби «Ділове» Мукачівського прикордонного загону за порушення державного кордону України було затримано 2 громадян України, мешканців Рахівського району.

Після складання адміністративно-процесуальних документів та проведення фільтраційних заходів, в рамках взаємодії було проінформовано військовий комісаріат м. Рахів.

Прикордонники нагадують, що відповідно до Указу Президента України, з 19 червня 2015 року розпочалась 6 черга мобілізації та у випадку ухилення від мобілізації, законом передбачається кримінальна відповідальність у вигляді позбавлення волі від 2 до 5 років.

Коментарі

A
AFRIKA

:)))))))))))))))

С
скоро

школяру начнуть мобилизовати.А погранци-гувно йедно.Пособники парашенковськойи хунти.Получать за йудини труди пару пачок конфискованих цигаретлю як награду.

З
Закарпатец

www.youtube.com/watch?v=lLyeiFzR6xA Анатолий Шарий: Яценюк поступил как последний Г@нд0н! https://www.youtube.com/watch?v=E6WjitNTz7U Азаров опустил Украинских журналистов https://www.youtube.com/watch?v=eIUwLiPb_60 Боец ВСУ призывает идти на Киев

Д
ДоПрикордонників

Заберіть ще цього чувака Ігор Товпінець https://vk.com/shosi_tvoricia Дуже великий патріот, хоче в АТО, але йому повістку так і не принесли. Виправляйте ситуацію.

ЯТ
Як таке може бути?

В цій ненормальній країні діють хоч якісь закони??

У
Українець

ви ще вірите цій владі після всього? Дурники...

1
1

где фото?

Читайте також