Через ДТП на Ужгородщині 140 будинків залишились без газу

11
0

Надзвичайна ситуація сталася 31 січня на Ужгородщині. В селі Соломоново близько 9 години вечора автомобіль Опель-Астра врізався в газовий стояк, розташований біля одного з будинків по вулиці Леніна. В результаті ДТП без газопостачання залишилися мешканці цілої вулиці - 140 будинків.

 

Зважаючи на низьку температуру повітря, ситуацію одразу ж було визнано надзвичайною. Для її ліквідації були задіяні сили МНС, міліції, райдержадміністрації, сільські депутати та працівники Закарпатгазу. Координувала роботу голова села Соломоново.
 
Як стало відомо, аварійна машина Закарпатгазу, яку викликали на місце НС, прибула без необхідного обладнання. Інструменти, необхідні для ліквідації аварії, довелося збирати по всьому селу.
 
Аварію вдалося ліквідувати за 3 години. Близько 1 години ночі газопостачання в сільські будинки відновленнно. Без газу залишається одне дворогосподарство - біля якого і сталося ДТП. Газовики заглушили вхід газу до цього будинку.
 
Завтра в Ужгородській РДа відбудеться "розбір ситуації" - спеціальна комісія заслуховуватиме керівників Закарпатгазу щодо того, чому їхні аварійні авто не укомплектовані необхідним обладнанням.

Коментарі

Ще немає коментарів, будьте першим!

Читайте також