Через ешелон "лівого" лісу, який перехопили у Чопі, Насірова викликали на килим

6
9

Новий очільник уряду Володир Гройсман під час особистої зустрічі з головою ДФС зажадав звільнення усіх причетних до інциденту.

Мова йде про 24 вагони високоякісної деревини, яку минулого тижня намагалися вивезти до Словаччини через Чоп за сумнівними документами. Ешелон лівого лісу перехопили громадські активісти.

- Кожен, хто мав причетність до цього – хто відправляв, хто робив оформлення, хто підписував – мають бути звільнені негайно, а новостворені справи - передані до Національного антикорупційного бюро, - заявив Гройсман під час особистої зустрічі з Насіровим у понеділок, 25 квітня.

Цікаво, чи після кожного контрабандного скандалу голова уряду проводитиме подібні наради? Ще більш цікаво, чи дійсно когось звільнять чи бодай покарають, адже після подій 11 липня в Мукачеві, які тоді оголосили контрабандними розбірками, так ніхто з владної вертикалі, а особливо з числа митників та прикордонників, покараний не був?

Коментарі

МС
мені скарідно позирати

йсе християни...слава україні...героям убитим слава!...їхнім дітям жонам...всіх на.бали бо ми боги туйка....побив би ваС.

В
Ваня

Вчора десь між 14:45-15:00 в с.Баркасово бачили понад 20 вагонів з кругляком, який направлявся в бік кордону...

ДД
джона Депп

мав би ти погони,ти би точно так косив капусту

П
правда

за порушення присяги державного службовця усіх кончених митників на ...

Д
дідо

Чмирьови дали погони та робить шо хоче

П
попик

а по якому поводу вонь?ешелон по ходу рулить в сторону Льоува.до Пільші,а не в Чоп у Словаччину...міст то мукачівський..

С
Саша

Молодець журналіст, небайдужа жінка. Митники ублюдки

Л
лисникови

Це не той випадок, вже дуже много шуму... в грошi полюбляють тишу. Хто стрiлку дав на дрова той поплатиться.

Л
Лісник

О, так Гройсман не в темі? Невже йому не відомо, що кінцевим бенефіціаром прибутку з кожного кубика експорту є високопосадовці найвищого рівня, підозрюю, що президент і премєр тоже в долі. Без відмашки з Києва жоден пеньок не перебіжить через кордон. Нічого, скоро йому пояснять чемоданом кеша що до чого і все стане на свої місця...

Читайте також