Через карантин на Закарпатті зірвалося сотні весіль

8
10

Люди, які планували весною одружитися тепер повинні шукати собі нові дати.

Весільний сезон на Закарпатті цьогоріч розпочався без весіль. Заручниками ситуації через карантинні обмеження стали десятки пар. Найбільш очікуване свято, яке планували довгі місяці, довелося переносити, або ж взагалі відміняти.

Не пощастило і героїні відеосюжету журналістів 21-Ужгород Тетяні: вона планувала вийти заміж всередині травня, а зараз, разом з нареченим, змушена шукати нову дату. Каже – це стало справжнім випробуванням.


Нагадаємо, що у Мукачеві з понеділка відкриють парки та торгові центи з певними умовами.

Коментарі

Н
Наречена

А кому яке діло хто яку свадьбу робить??? До тебе гроші зичити ніхто не йде. Такої традиції нема робити свадьбу на 200-300 людей, а в кого яка сім'я і друзі. А у Європі як ви там кажете вопще жиють з років 16-18 і свадьби роблять. А вам до Європи ще дуже далеко.

ДН
до Наречена

Нормальні люди не виходять заміж і не одружуються до 30 років, Європа тому приклад. А типир перийду на нормальну мову. Но може хоть із сим карантином тай коронавірусом, кончиться сись ідіотизм свадєбний із залами на 200-300 людий. Йся дурна традиція поширена іменно у нас на Закарпатті. Вообще предлагаю ввести заборону до кунця года проводити свадьби май великі чим на 50 людий. А на час карантина хіба "онлайн весілля", раз вас так свербіло одно місто, та заікрив вас якийсь лигінь, можете робити так свадьбу, докі черево не видно

Ш
Шоні

До лжешонія,чому не було корони коли майдаун бісновався!?

Ш
Шоні

Чого не було корони коли я женився?

Ф
Фатьова

Но бізівно свальба буде, но не дораз, іще маймало з цімборами погуляєме, іще пару сяких файних наречених на рекоме покладеме, і мож буде з даяков і ся женити :)

Н
Наречена

Це до попередніх коментів - ТЕ ЩО ВИ ТАМ НАПИСАЛИ ,, повезло пацанам, другий шанс і так далі.....,, ЦЕ ТІ ЛЮДИ У ЯКИХ НЕСКЛАЛИСЯ СІМЕЙНІ ВІДНОСИНИ, ЯКИМ ТЕПЕР ЗА 30 І ПОЛЮБОМУ САМІ, НУ ДА ДА....ВАМ ЖЕ КРАЩЕ ЗНАТИ. Нормальні люди так не скажуть, а підтримають і скажуть що все буде ок, і весілля обов'язково відбудеться.

В
Ваня

ДумайТЕ

ОВ
Отець Васьо

Повезло пацанам

П
Про

Хлопці везучі..))))))

1
111

Не часто доля дарує такий шанс

Читайте також