Через хвору жінку, яка прилетіла із Китаю, у сусідньому із Закарпаттям Кошице справжня паніка (ФОТО)

21
21

Смертельний коронавірус, епідемія якого спалахнула в китайській провінції Ухань, викликав справжню паніку в Словаччині.

Зокрема у місті Кошице, місті-партнері Уханя, в аптеках миттєво розкупили медичні маски.

"На даний момент всі маски розпродані. Існує гостра нестача цих товарів. Люди почали ходити в них з початку тижня. Це справжня паніка, адже зазвичай ми продаємо 50 масок приблизно за два місяці, тепер стільки продається за день. Деякі люди купують їх десятками", - повідомили у центральній аптеці Кошице.

Паніка можливо була викликана повідомленням у ЗМІ, що молоду жінку, яка днями повернулася з Китаю було поміщено в інфекційне віділення. Однак згодом лікарі роз'яснили, що в жінки виявлено вірус грипу типу "В".

Нагадаємо, що у сусідній країні заплановані заходи проти розповсюдження коронавірусу через кордон: Словаччина проведе навчання на КПП із Закарпаттям.

Коментарі

Р
Роман

То він ГАЛЯперидолиу занадто хапанув. Тепер у нього не тільки вакцина, а і ліки від СНІДу, не зважаючи на те, що "СНІДу не існує".

МІ
М'ясник із Гіда

Володю іщи у Китайців вакцини ніє , а тебе є??? Володю нашитирь то не вакцина ..

8
8

Протягом 3 місяців (листопад 2019 - січень 2020) в США від грипу померло 8500 осіб. Чомусь "свободолюбиві світові" ЗМІ про це нічого не повідомляють. Чому?

Р
рок

володя енд вася.Усе на букву (В), від слова висер. Сиди собі тихенько на вулиці Московській, і пиши мемуари. Боти є БОТ проплачениий спецслужбами.

ДК
До кацапського педераста 23:58 ,06:13

Бояри і свіжосушеного моху Свинокацапії. Вони переможуть останки глузду кацапосвинів.Гроші не пахнуть.На правах допомоги кацапосвинам і русунам.

МБ
Мастер Безенчук

Володимир, заспокійсья зі своїми київськими розробками. Тобі відразу пропонується купити труну, вищого класу, пріма. В ній жити можна.

Р
рок

До юкраїнців типу ВОЛОДИМИР. А де тобі подібні були коли єпідемія КОРУ, ТУБЕРКУЛЬОЗУ, і т.д. лютували і лютують на вільній (САЛА УКРАЇНІ). Пропозиції маркетингу? ГРОШІ НЕ ВОНЯТЬ?.

Б
Безсовісному

Волотька, спаси сєбя і хватіт с тєбя. Мав би совість врешті решт. Від скромності не помреш точно.

8
8

Протягом 3 місяців (листопад 2019 - січень 2020) в США від грипу померло 8500 осіб. Чомусь "свободолюбиві світові" ЗМІ про це нічого не повідомляють. Чому?

В
Володимир

До До17:52 30.01.2020 20:28 Володьку Ви мабуть гадаєте, що я глузую чи розважаюся. Я пропону закарпатцям найпередовішу наукову київську розробку (дослідники родом з Тернопільщини, Хмельниччини, Вінничини та Київщини). Можете зайти на сторінку оголошень https://jarmarok.com.ua і там задайте "Пропонуємо діагностику і лікування за методом інформаційної терапії" . Там прочитаєте про метод і можливості. До можливостей: будь-як вірусні захворювання від горла до печінки, слабкість розуму в старому віці, відсутність росту у дітей, будь-який рак будь-якої системи чи оршану організму і т.д. Тому не глузуйте, а беріть до уваги. Україна - це науково-розвинута країна.

Д
До17:52

Володьку там у Сивлюш їде єдна *модель*із Ухані поможи їв а скорше нам оби якого фраца не привезла а пак ми поможеме і тобі...пак йо.

В
Володимир

до Нема ума Не переймайтеся, пишіть мені на ел. пошту ваші проблеми - допоможемо.

НУ
Нема ума

Щитай каліка. Волотька, остав свої ліки у Львові і їдь на Закарпаття. Край дороги купиш собі пару літрів карбідолу і будеш як огурчик. Вважаю що за відсутність гумору потрібно давати інвалідність.

В
Володимир

до Романа Лікуємо гепатит і так званий СНІД (хоча такого насправді немає). Методи - найвищий рівень науки. У кого проблеми - звертайтеся. Набереться пару десятків недужих, приїдемо до Мукачева.

Р
Роман

О, торгаші фуфломіцинами вже й сюди пришкандибали. Вакцина буде через рік, півтора. Хоч якісь результати показали ліки від гепатиту та підримуючі хворих на СНІД. В тих ліках стільки побічніх, що жрати їх без дозволу лікаря - ідіотизм.

В
Володимир

Вчора ввечері я поклав коментар, що можу забезпечити будь-кого бажаючого вакциною від коронавірусу. Адміністраторе, нащо видалили? Ви не віруєте в силу української науки? А дарма. Отже, повторю ще раз: протидія вірусу вже є. Запитуйте, надсилатиму. atomhyrogen@gmail.com

МБ
Мастер Безенчук

"Продам труни. Вищий клас, прима. В них жити можна".

1
111

нам шо до того шо там у них?

Й
Йовжко

Продам маски ай вакциною од ушиткого.Звідайте Йовжка з Йовря

М
Міро

А ще най у Кошіцах повідять які ліки треба мати при себе та укуплять усьо що за рік непродали.Айбо знайте вакцини щи ниє од тего Уханьскего коронавірусу.Будьте здорові.

Я
Я

Се називається правильний маркетинг))

Читайте також