Через концерт Олега Винника в Ужгороді – кілометрові затори (ФОТО, ВІДЕО)

21
13

Вулиця Собранецька, яка тягнеться фактично через увесь Ужгород з заходу на схід, практично паралізована, особливо на поворот на Кошицьку в бік амфітеатра.

Саме тут в ці хвилини проходить концерт Олега Винника, який той не скасував попри трагічну подію в його сім'ї – смерть матері, яка померла кілька днів тому.

Коментарі

С
Сріберньій

Слухайте най идуть , кому ся любить най іде . Пак увін (Винник) ни краде ,нет ?! Уже йсе добре ....

В
Вася

Я цю всю пробку на веліку проїхав. Чуйка була не брати машину) Я спочатку не поняв що то таке, чого пробка думав аварія, а нє то лем Вінник приїхав))

Н
небайдужий

Бабло, бабло, бабло... А мама його при житті не відчула з його сторони добробут. Це він показав цілому світу- відношення сина до батьків. Де мораль !!!! А ви, гарод, не кращий за нього, якщо ходили на його концертиі не осудили за його поведінку. ГАНЬБА ВАМ!!!

МД
МАРГОВІ ДУЛІ КОТРИЙ НЕ ЗНАЄ ДЕ МОШ 50КМ ЇЗДИТИ

СУХАЙ НЯ СУДА Я ТИ ПОВІМ ДЕ МОШ НАЙ СЯ НЕ ПРИКАЗУЄ НЕ ЧУДУВУЧИСЯ НА МИНАЙСКІВ МОШ ЛИТІТИ АДЕ 120 ЛИМ ТАК ШО Я КОНИШНО І РОБЛУ КАЖДИЙ ДИНЬ

Р
Роман

Невже й справді такий примітивний нсш народ? Не хотілося б вірити

ЦЄ
Цвірінь Євген Горобуськович

Основне,що немає заторів на Берегово!Я з лікарні буду шастати туди-сюди,вільно!Ось вам цюцюрки на пательню і гарячої оливи!

5
589

Кой се?

М
Марс

Міська рада не забезпечує всіх глядачів спеціальними маршрутками до і після концерта. То і маємо пробки на цілий вечір.

В
Вовчиця

І завила вовчиця од ужгородських пробок

І
Імя

Там і без нього пробки по 20 разів на день. І Кошицька після того як кольцо стало головним також часто загржена від початку і до кінця. Взагалі весь Ужгород постійно в пробках. На одній руці можна порахувати де в Ужгороді безпечно їхдити 50.

Ц
Цвірінью

Показав свій розум

НЗ
Нігуя Зебе

На днях МАМУ похоронив,,,

ЦЄ
Цвірінь Євген Горобуськович

Тавишо?! Це ж не дзірка Євробачення Магді Ружі. Який жах!

Читайте також