Через КПП "Дякове" намагалися завести новенькі автозапчастини для "ремонту" (ФОТО)

20
0

Новенькі автозапчастини до вантажівок, які ділки намагалися завезти без декларування та оподаткування митники вилучили на українсько-румунському кордоні.

Як повідомляють в Закарпатській митниці, що на КПП "Дякове" заїхало 5 вантажних тягачів, на які були подані експортні декларації Румунії про ввезення товару «сідельні тягачі марки «Renault», які вже були у використанні. Відправником виступало румунське підприємство, одержувачем – київська фірма.


Втім, коли інспектори ретельно перевірили водійські кабіни, то виявили в них товар у заводській упаковці, не заявлений у товаросупровідних документах. Зокрема, новенькі автохолодильники, амортизатори, комплекти привідних ременів, комплекти ременів натягувача генераторів, фільтри та ін. Загальна вартість виявлених автозапчастин становить понад 410 тис грн.


З’ясувалося, що у водійські кабіни коробки з автозапчастинами завантажив менеджер підприємства з питань вживаних вантажівок. Він стверджує, що товар у заводських упаковках потребує «ремонту». А от фірма-одержувач наполягає, що виявлені автозапчастини входять у вартість тягачів, але при цьому вони чомусь не згадуються в товаросупровідних документах.

Тож, за надання документів з неправдивими даними про переміщуваний на митну територію України товар з приховуванням його від митного контролю, виявлені автозапчастини наразі вилучено до рішення суду.



Слідкуйте за нами у Facebook та Instagram.

Також підписуйтесь на наш Telegram та Youtube.

Дізнайся першим!


Коментарі

Ще немає коментарів, будьте першим!

Читайте також