Через необізнаність закарпатці вбивають безпечних змій (ФОТО)

87
19

У Свалявському районі місцеві мешканці вбили цілком безпечного, неотруйного полоза.

Фото вбитого полоза оприднено у спільноті «Клуб піших туристів» у соцмережі Фейсбук.

— Фотофакт. Карпатський “дракон” з Солочина. Близько 3-х мейтровий гад... Се ай.., - написали у спільноті.

У коментарях уточнили, що вбили полоза батьки, які перелякались за дітей, що принесли плазуна додому.

До речі, цей вид змій має статус зникаючих і занесений у Червону Книгу. Асам він не є небезпечним для людей, скоріш, як бачимо, навпаки.

Читайте також: Закарпатців попереджають про 5 клас пожежної небезпеки.

Коментарі

О
О

Иван ВАМ все правильно написал,мочить псов,котов,клещей и змей ждать укуса пак до дохтора а нема вакцины,де купыте и яку

ДВ
До всiх !

Кому подарувати карпатського полоза або песика безхатченка ? Звертайтесь ! Це стосуеться грамотних, розумних , люблячих свiй край зоофiлiв !! Ще запитання;- яка буде реакцiя зоофiлiв , коли бiЛя iх дитини , точнiше бiля самих нiжок чада , кружлятиме гарний, добрий, холоднокровний, занесений в червену книжку , той самий карпатський полоз???? Ваша вiдповiдь? Тiльки не лукавте!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

С
Сріберньій

Хлопці кібисьте знали , як туй нико никого ни держить )))))))) . Нарубьі ,ися влада усьо чинить обьісьте уїхали .Нимиригуйтеся .))))))

С
секапец

пройдіться по варишу, подивіться, кругом тупі іпальники ходять 90%

В
Вано

Тошно читати безграмонтні коменти. Як можна бути такими биками, щоб не вміти писати????? Позор!!!!

С
Сріберньій

Нимож Иване , хащу ни мож рубати , сміття розмітовати ни мож , туалети в ріки спускати ни мож , и за полозом по полонині , а вадь по хащи из копачом бігати ни мож . Ушитко уд чулувіка залежит. ...

С
Сріберньій

до СьШьАь : Сам ти дуринь ,и в самого в тебе голова пуста , бо живеш через вікіпедію . У ВІкіпедії написано про маскальський комплекс ПВО С-400 " каторому нет аналогов в мире " , котрий збивать усьо на світі .Айбо коли атакувуть ізраільські ВВС тот комплекс сидить ги миш , и ни чути за нього . У вікіпедії написано ош полоз годен скочити " в обличчя " , за послідні сознатильні мої 40 годів я нигда ни чув оби полоз комусь скочив межи очи . Рись теоретично годна скочити на чулувіка з висоти 7-8 метрів , и вціпитимуся в шию . Но я тоже нигда м ни чув про напад рисі на чулувіка ( казочки -страшилки ) лишіть собі . Мині полоз постоянно стрічаться в хащи , но я нибіжу ни хаплю го за хвіст , ни переставу го , а йду собі путьом , а увін собі у бока зашарудить. Карпатський полоз занесений у Червону Книгу .

Г
Гардманже

Теперь можуть ним до півца закусити

1
111

Читаю коментарі і знову переконуюсь - Україна заслуговує на те, що має. Схоже праві ті, що встановили "ліміт населення" пару мільйонів через 50 років. Не може бути нормального суспільства при такій якості населення.

ПI
Пiдтримую Iвана

Так, люди в селаа , це не ААНУ, Але добре знають поведiнку тварин, плазунiв, птахiв, тому всi чудово знають цього безпечного карпатського полоза ! ДовбанI любителI вього , окрiм людей . Якщо вам шкода цих плазунiв то ходiть до лiсу та доглядайте за ними, а ще краще, заберiть до себе до хижi , псiв бродячих теж I буде вам щастя , зоофiли !

И
Иван

Змія, це не йожик чи морська свинка, шо взяв в руки та відніс до лісу чи ще десь. Змій куча. По Визниці, біля Латориці, як отруйні так і неотруйні. Гадюки і всяка нечисть поширені в нас але ні вакцини ні толкового врача нема хто б допоміг вразі якшо вкусить. Ви начитані одне шось вивчили як змію відрізнити і бризгаєте слюною. Коли людина бачить що до нього 2-3 метрова змія лізе то навряд чи хтось сфоткає, скаже змії почекай, я по фотках в інтернеті тебе порівняю. Чим по тяже в руки і по голові і то правильно. Ліс рубати мош, нищити всьо мош, мусор як свині розкодувати мош, туалети у річки по визницям і інде можна випускати? Займіться ділом толковим а не херню тут пишете. Змієлюби херові

СШ
Сь Шь Аъ

Сріберньій, но ти й дуринь. Почитай про жовточеревого полоза хоть мало, може ти й вiдкладеться хоть шось у пустуй головi. А щи кiдь повезе - учитаеш, ож вони не бояться i не тiкають вiд людей, а зразу стрибають, цiляться у голову. Дол6ень.

С
Сріберньій

Марзі мало на такого гида побзерати ,мусай убити ....

С
Сріберньій

Народ по селах як бов тупьім тупьім ся и пстав ....Исе карпатськьій полоз ,никуди увін ни скаче .Скакання полоза из тойі опери ,што и "Юй рись нападать на чоловіка ".

С
сусыдка

усьо , вже го ни є..,

П
ПКО

Цей гад не отруйний ,але здатен стрибатидо 2- метрів стараючись вкусити в обличчя. Так що краще його обходити бо він дуже агресивний. Отрути нема,але інфекцію може занести.

М
Мікулаш

Майбутнім членам Євросоюзу на замітку. В Угорщині "природозахисна вартість" Лісового полоза - а це він на фото, рівна 50000 (пятьдесять тисяч форінтів), це приблизно 5000 гривнів. Це крім штрафу. Звикайте до "євростандартів".

D
Dmytro

Кіть вам го так шкода - та спрячте си у нагавіці!

Т
Турбо

Обим увідів такого у лісі бив би м го мокрими гатьми.

Читайте також