Через нову мінімальну зарплату 3200 грн обов’язковий платіж за комуналку зросте у 4 рази – експерти

6
12

Вже з наступного року така мінімалка вплине на субсидії - їх розмір суттєво зменшиться.

При мінімальній зарплаті 1600 грн, якщо в будинку чи квартирі живе одна особа, вона сплачувала мінімальний обов’язковий  платіж 144,4 грн. При новій мінімалці 3200 грн обов’язковий платіж вже складе 577, 4 грн, тобто в 4 рази більше, кажуть аналітики ГО «Публічний аудит».

Експерти кажуть, що такий ріст доходів стане причиною зменшення допомоги від держави. Якщо з зарплатою у 1600 гривень – розмір субсидії становив 2 355 гривень, то при перерахунку на 3 200 – допомога від держави зменшиться до 1922 гривень. 

Нагадаємо, останні нововведення у законодавстві стали причиною масового закриття підприємців в Україні та на Закарпатті зокрема, наприклад, туристична галузь в області остаточно йде у тінь.

Коментарі

Б
Балога

Чекайте бомжи повезу вас на майдан

СУ
Слава Украйини!

Гэроям Слава!

7
77.77

А вать народ здохне з голоду а вать ся пудоймуть іщи раз но то вже буде п....ц усім кровососам котрі невстигнуть утікнути!

S
sergey

a esli u meniya zarplata 800 grn v mesiac rabotayu na zavode i ewe doljni za 6 mes

S
sergey

a esli u meniya zarplata 80grn v mesiac

ЕН
Еxpert на мясо і сало

Стаття - суцільний фейк. Ниє обовязкового мінімального платежу за коммуналку, кілько споживаш газу, електроенергії і води, тілько і платиш. Мій сусід не жиє в своєму будинку, бо жиє у подруги, і за коммуналку не платить нич, бо котел виключений, вода не тече, лампи не світят. А ти не нагнітай, експерт ******

Д
Дюрі

Мені ся видить ош зарплату мауть подняти роботодавці - місцеві олігархи.

СУ
СЛАВА УКРАЇНІ

Як же тепер добре жиється, не те, що при банді Януковича

В
всем

жидовская хунта таким способом хочет уничтожить страну...а страна КТО???.НАРОД!Жид жида в беде не оставит....

Г
гарник

А чего в 4-ре раза? З/плата увеличилась только в два раза? Опять мародерствуете, господа реформаторы?

ГО
Гуцул Орест

Був колись в Украіні голодомор...винищення украінців як націі..тепер такий же самий порохомор...

ТВ
Ти ви що?

Есперти якісь некомпетентні!!! Сам Міністр соцполітики сказав, що підвищення мінімалки ні на що не впливає, крім як на суттєве зростання надходжень до бюджету та пенсійного фонду. А ви говорите! Населення живе все краще і краще, вже нема куди покращувати.А ні, є - в планах міністра, котрий не знає, що зарплата - це основна складова ціни будь-якого товару чи послуги, підняти мінімалку до 5 тис.грн.Свтіле майбутнє не за горами!!!

Читайте також