Через низьку культуру водіїв страждають пасажири та блокується рух на вулицях Ужгорода (ФОТО)

12
0

Свідком саме такої ситуації сьогодні став кореспондент Мукачево.net.

На і так неширокій вулиці Бєлінського в Ужгороді поруч стали розвантажуватися дві вантажівки з товаром. Його привезли у магазини, розташовані поруч із ринком «Білочка» і на сам ринок. Дві «будки» зайняли по пів-смуги, ставши поруч одна з одною через дорогу.

Саме у цей час на зупинку прибував рейсовий автобус Ужгород-Павлово. На зупинці очікувало понад два десятки пасажирів. Відбувалося це вранці, тож пасажири мерзли, водій автобуса стояв посеред дороги, бо ззаду його підперли інші учасники дорожнього руху, зустрічний потік, що рухався з боку хімчистки теж стояв, а експедитори розвантажували товар, не реагуючи на сигнали з авто, заклики звільнити дорогу. І тільки розвантаживши спокійно і неквапом крам, одна з машин поїхала.

Тим часом «хвіст» корку з боку хімчистки по черзі розвернувся і виїхав через вулицю Мондока і Капушщанську. Ситуація украй ненормальна і нагадує практику наших водіїв легковиків, які стають собі де їм заманеться, вмикаючи у якості «індульгенції» аварійну сигналізацію. Таких «поламаних» раптово машин можна побачити по 3-4 в ряд на вулицях Фединця, Корятовича, Швабській. Словом, всюди, де місць для паркування мало, а трафік високий.

Варто, мабуть, спрямувати ДАІ у такі «гарячі» точки. Може тоді рівень вихованості водіїв зросте і вони навчаться поважати інших учасників дорожнього руху і пішоходів.

Коментарі

Ще немає коментарів, будьте першим!

Читайте також