Через пандемію в Європі люди почали позбавлятися старого одягу - у Словаччині найменше

14
1

Сайт SaveOnEnergy виявив, що одним з плюсів нинішньої пандемії стала зміна ставлення до старого текстилю і тому, як тепер проходить процес переробки одягу в Європі. Так у Google зареєстрований сплеск запитів по утилізації гардероба на 500%.

Був складений рейтинг країн ЄС, сформований за частотою пошукового запиту в Google щодо центрів переробки та утилізації одягу. Дослідження показало, що лідирує Ірландія, де зафіксовано 12 670 користувачів, які звернулися в Google, щоб дізнатися, як і де утилізувати старий одяг.

Далі йдуть пошуки по переробці одягу в Німеччині (9390) і Нідерландах (6 840). В Польщі та Угорщині - відповідно 3430 та 1670.

На іншому кінці шкали розташовуються Словенія і Словаччина. У Словенії та Словаччини це всього лише 300 і 270 запитів на місяць, відповідно.

Виходячи з дослідження запитів, найчастіше споживачі у всьому світі здають на переробку футболки, джинси, взуття, нижню білизну або пальто.

В Європі найбільше обсяги сировини, що переробляється припадають на взуття і джинси. Причому переробка взуття найбільш популярна в 70% з десяти проаналізованих країн, включаючи Ірландію, Нідерланди та Іспанію, а джинси в останніх 30%, включаючи Німеччину, Францію та Італію.



Слідкуйте за нами у Facebook та Instagram.

Також підписуйтесь на наш Telegram та Youtube.

Дізнайся першим!



Коментарі

Х
Хуст

Тепер знаємо де живуть май замащені європейці

Читайте також