Через підозрілу поведінку водія Range Rover ужгородські патрульні виявили наркотики (ФОТО)

13
8

Подія трапилася вчора о 1:30, під час патрулювання на вулиці Пархоменка.

Поліцейські помітили автівку Range Rover, всередині якої були двоє молодиків.

Їх поведінка була неоднозначною, до того ж чоловіки почали поводитися досить підозріло.

Патрульні, оглянувши авто, знайшли 2 пакети білої речовини, приблизною вагою по 5 та 8 грамів, а також близько 3-х грамів речовини, схожої на марихуану. На місце події патрульні викликали слідчо-оперативну групу.

Коментарі

ДМ
До мукачівця

А ви хочете сказати шо їх треба поважати? Тут все ясно шо то не для власних потреб

М
Мупачівець

Два молодика, - в 1:30 ночі, самі наодинці в машині, як два голубочки - звичайно підозріло! Може й цілувалися обоє... От якби один з дівкою сидів, то інша ситуація...

МД
Мукачівець до Івана

Я приблизно те ж саме мав на увазі, що і Ви. Непрофесіоналізм поліцейських часто призводить до того, що всі їх справи розвалюються. А 14.03 та 15.00 скажу так: коли першим зневажливо звертаєшся до того, кого не знаєш, то це і є барижнічество.

І
Іван

Я щось не зрозумів. Як то вони підійшли і почали огляд. А дозвіл власника, а поняті де? Чи у нас поліції закон не писаний? Може то вони самі і підкинули з такими підходами.

Д1
до 14:03

чотко, под корінь

ДМ
До мукачівця

Шановний Мукачівець, баригу видно здалеку

М
Мучаківець

Це правда, більшість людей помітно нервують при зустрічі з правоохоронцями, така специфіка пострадянських держав, де правоохоронні органи завжди були і багато в чому залишаються наглядово-каральним апаратом.

М
Мукачівець

Шановні панове патрульні поліцейські!. Скажіть, а як треба поводитись, щоб вам не стало підозріло?. Може не дихати взагалі, бо найменше коливання повітря для вас вже підозріло і ви починаєте огляд.

Читайте також