Через подорожання у Європі: «Закарпатгаз Збут» підвищує вартість газу до 9,90 грн

12
48

Про зростання тарифів на блакитне паливо ТОВ "Закарпатгаз Збут" повідомив на своїй сторінці у Facebook.

Зростання вартості газу ТОВ "Закарпатгаз Збут" пояснив здорожчанням блакитного палива у Європі протягом останнього місяця.

Тому компанія вирішила підвищити в січні вартість газу на 12% — до 9,892 грн за кубометр.

"З 25 листопада по 24 грудня, на хабі TTF газ подорожчав на 25,7%, а на хабі NCG – на 26,8%. Наразі вартість газу на кордоні України становить в середньому 9000 грн. за 1000 куб м, а ще до ціни додається вартість транспортування магістральними газопроводами та націнка постачальників, яка дозволяє функціонувати центрам обслуговування, контакт- центрам, онлайн-сервісам, здійснювати друк та доставку рахунків тощо", — пояснюють про нові тарифи у ТОВ "Закарпатгаз Збут".

Також ТОВ "Закарпатгаз Збут" зазначає, що Асоціація постачальників енергоресурсів неодноразово заявляла, що можливості придбання газу українського видобутку за ринковими цінами штучно обмежені. Продаж ресурсу, який видобувається державними компаніями, відбувається не прозоро.

Експерти з Секретаріату Енергетичного Співтовариства в ЄС неодноразово наголошували на обов’язковості прозорого продажу видобутого в Україні газу через біржу, що дозволить ринку газу в Україні стати більш ліквідним.

Раніше Mukachevo.net розповідало про те, як змінити постачальника газу та як обрати вигідні тарифи.

Слідкуйте за нами у Facebook та Instagram.

Також підписуйтесь на наш Telegram та Youtube.

Дізнайся першим!


Коментарі

О
Олег

Через тиждень не зміниться. Потрібно буде 3 тижні. Крім того, старші люди не зможуть оформити через особливості заповнення різних форм. Наприклад, потрібно надати код кінцевої точки отримання газу (не точне формулювання, але суть передає). Сам оформлював в кінці жовтня. З 21 листопада офіційно перевели до Нафтогазу. Ціна - 5,24 на рік. На даний момент ціна вища, але краще у них, ніж у підлих рвачів з облгазів.

ДН
До нижнього

Це все рука Кремля , тому i цiни ростуть!!!

0
077

Боже, яка брехня! В Європі газ подешевшав для населення на 30%, а світло на 10% Про це в Словаччині і в інших країнах Європи вже говорили 2 міс тому впродовж місяця, щоб всі жителі цих країн знали ці зміни! Так що не треба звалювати зріст цін на Європу!

Л
Лоці

На сайті нафтогазу нажимаєте змінити постачальника. Змінити постачальника можуть усі на кому житло чи будинок. Наприклад газ на мамі, а вона пенсіонерка, а у право власності вписані ви то ви можете змінити постачальника. Єдине що потрібно це мати Bank id для підтвердження особи тобто приват24 чи монобанк. Копії документів або скануєте або фоткаєте на телефон. Приблизно через тиждень у вас автоматично зміниться постачальник. ЦІНИ місячний 6,33. Річний 6,44 тобто цілий рік плотите по 6,44 але це пізно брати такий тариф на мою думку. Якщо у когось нема Bank id - робите все те що там пише, тільки потрібно одну заяву роздрукувати підписати і відправити на адрес який там вказаний. Хто був розумним той ще у кінці вересня змінив постачальника і взяв річний тариф по 4,95 якщо я не помиляюсь. Закарпатгаз 8,81. Нафтогаз 6,33. Закарпатгаз піднімає до 9,89, а Нафтогаз не планує піднімати але якщо підніме то до 7.33. Економія у любому випадку!

Л
Лоці

Йохохох Зе зменшення тарифів - як це зелень кричало що ціни за комуналку це облираловка народа))) нате майте зелені газ по 10! Доречі він буде рости і дальше) У першому турі я не голосував за Пороха чи Зе, а в другому турі хрест поставив на бюлетні. Але шановні скажу вам так що Змінюйте постачальника газу!!!!! Раджу усім Нафто газ є ще мегават але я не знаю що то за "фірма" Чуть вище розпишу як просто змінити постачальника:

ПО
Пушкін Олександр

Все, у Чікоші зараз процедури - більше писати не можу.

ПО
Пушкін Олександр

Вже 30 років є очевидним: Укра - це штучний іудейський олігархічний проект, а оскільки штучний - то не має шансів на довгострокове існування. Зараз Укра знаходиться на першому етапі свого розпаду: відпав Крим та Донбас. Наступні пару років будуть потихеньку відходити і інші регіони.

Б
Бачі

а ко тото зробив себе разом??? ГЕ??? Клоуни 73-%ні, кажіть ми дашто!

ДН
до нижнього

Ото вже в ватної срані пердулєт рвонув. Якби такі тупі макаки не вибрали двічі несудимого зека-шапкокрада - то і Майдану би не було.

Д1
До 16:59

ДЕБІЛЕ!!! Я НЕ ГОЛОСУВАВ У 2019, БО НЕ БУЛО НА КОГО!!!! І ПЕРЕД ТИМ ТЕЖ НЕ ГОЛОСУВАВ, причина: НЕ БУЛО НА КОГО!!!! ТИ НАСКАКАВ НА МАЙДАНІ ЗА 100 ГР!!! ПЛАТИ ТИ, ЧОГО Я МАЮ ПЛАТИТИ ЗА ТВОЇ ПОМИЛКИ!!!!

С
Саша

За Зелю я голосовав - ушикто доброє просрав, бо ми зебіли-тумани лем алкашня і гукани.

С
Саша

Укрораб буде платити і 50 гривнів жидоолігархам

Д1
До 17:06

Будь бiльш орюгюнальююшюм!

Д1
До 17:06

Будь бiльш оригiнальюiшим!

Ю
Ю

Де водка ?? А де бояра ?? Чом нема чіфрія??! Йду від вас нах !!

Ю
Ю

Де балога З автобусами набитий синяками та современною, патpioтичною молодьожью ?? Чом не везе балига стадо на Майдан сцяти та танцювати ??? Чи не було команди вid ротута госдеповича ?!

ДН
до нижнього

Дурло, йди і виправляй те, що наголосував у 2019 році!

Я
Я

Вертайте нам президентом ЯНУКОВИЧА!!!! ТІЛЬКИ ВІН БУВ НОРМАЛЬНИМ!!!

Ц
Ціґань

Завтра иду перевестися на нафтогаз

М
Майдаун

Я фальовка і чоповка,сикош бздикош циганикош!Тать вать всрать і пудкарпать,газ коргаз пак іщи раз!От халепа,я дурепа,цурош дурош,тать укурош!Тулькось кулькось і пак сяк,всратушняк і бандушняк!Я бандіту ціганіту,і суть повноє кончіту,ленін членін йоу боу лем, а щи й вем бухати йдем.

У
Україна

Генетично хвора нація. Жиди вас зробили разом . Попустіть пар і платити з нового року побігли ....бігом , БИДЛО !

М
Майдаун

Ага,померигуйтеся туй,нашкрябайме коментарі ...І НА СЬОМУ ТОЧКА! В укрії наруд лем на плачених соросовсько-піндосовських майданах годен гартанку дерти і в горчках на голові скакати. Ще хвалити будете бандоолігархів бо вни вам шьвободу принесли,безвіз дали....

І
Іван

Це позор, но шо робити треба буде більше красти! Вот вам і зелений тариф на сонячні панелі вот вом як все розсипається! Країна яка має АЕС !

A
Avtor

Майдануті,чого не ідете скакати на майдан

Р
Русин

Треба штраф АМКУ 18лямів платити, ото за січень сплатять споживачі, в лютому ціна буде менша. Чи хтось думає що Фірташ з свого кармана заплатить штраф? Ага, лохів (абонантів) оббілетить.

В
Вася

Нафтогаз на перший квартал 2021 подняв до 7.2грн а у сих 9.9 Як так при Януковичу газ був по 80коп менше 100дол,при тому шо у Росії купували по 350-450дол.Бо нам тоді продавали укр газ, а щас де ток укр газ продають на заводи фірташам, коломойским, ахметовим.Най они купують по 350дол европейский, А людям дайте по 100дол украинский. Щей платити за транспортировку фірташам. Фіршаш якоє відношення має до совецьких труб. Задовбали. Всьо нахер відмовляюся от конченого газа.Перехожу на Електро. Покладу собі ще пару солниних панелей і перейду на зелену енергетику.

Ц
Ціґань

7.50 мало не 9.90

П
Пенсіонер

А шо Ви люди хотіли,державою править 95 квартал на чолі з зе-клоуном.Все, як було раньше, а ще стало гірше, одні з жиру бісяться,а інші хліба голодні.Но все так не буде,казав жид, колись терпець увірвеся у народа.

М
Михайло

Яяя другий постачальник тоже подняв ціну на газ уже 7.50 грн

Я
Яяя

Видиме як заспівають коли усі перейдуть до другого постачальника

.
.

Це сама кончена влада за історію України

ЇГ
Їхні гріхи а на їхні діти

Сих газду закарпат збуту ни корона не бере і зилині му по...й.ісе они

П
Пи

Эй а цена газа которое добывает Украина

ДВ
до Васі

Тому, що народ ім дозволяє, тоєсть ми всі дозволяємо, уви. Треба нормального і чесного лідера і де його взяти???

В
Вася

s uk i. Когда уже эта верхушка нашей страны начнет или работать или с.. дыхать от рака и других болячек, почему такие как Кобалевы Зеленские с разрешения которого (не верю что он не в курсе) и прочие жируют на крови украинцев? П О Ч Е М У?

К
Крокодилы

Спасибо майдауну эврогидотности, за то что сделали вооруженный переворот и скинули диктатора януковича. Срайдауны гыдотности рулез.

С
Сано

Я типир чогось Фірташову матірь нараз спомнив, паскудь...

2
22

а шо в газосховищах воздух закачували цілоє літо!!!! обясніть будь ласка!!!!зе дебіли шо закачували

3
369

У червні- вересні коли качали в газосховища ціна була на десятилітньому мінімумі!!! 130$ баксів за тисячу кубів або 4000 тисячі грн, а ще + внутрішній видобуток, у нас же ж надра народу належать ги-ги. Це геноцид!

М
майдаун

і не дай Бог протестувати! Бо уже ся наміняли. Даже коли буде по 15грн треба тихо боти. І коли КСУ зробить відміну безвізу бось те тихо боли. Тихо-тихо треба боти.

Я
Я

Panem et circus!!!!! Цирк є: мовний закон ітд., виноват Путін ітд., а порядні патріоти без межі ограбують простих людей!!! QUI EST VERITAS!!!

С
Саша

В Закарпатгаззбуте работают одни суки! гаденыши никак не нажрутся!

Д
Джоні

Ко бо туй не бов президентом ци царьом ци ко там дале буде управляти сьов корпораційов "Окраїна" туй усьо так буде бо туй державного ниє нич туй усьо часники, а часники знаєте самі докіть повний бус не набереся людий ниїдеме никуда, так і буде як они захочуть і ціна на ушитко туй буде рішатися пару людьми яким діла ниє до 99% чиляди уви.. Но туй иншак уже не буде..

А
Антон

СУКИ І УРОДИ!

Я
Я

Закони ЯКРАЗ НЕ громадянини захищають!!!!

ДШ
До Шмірґлі бачі

Он не преЗЕдентб а марионетка !

К
Комент

Так українські газосховища повні дешевого газу, що літом закачали!

ШБ
Шмірґлі бачі

А што на се повісь приЗЕдент? Вун обіщав протівоположноє.

Читайте також