Через поламане авто адвокатів, суд над Наталією Балаж знову перенесли

1
22

Про перенесення повідомляє закарпатський "Спецконтроль" на своєму сайті.

За їх повідомляенням, сьогодні мало відбутися чергове судове засідання у справі мукачівської лікарки Наталії Балаж, яка у листопаді 2014 року керуючи автомобілем в стані алкогольного сп’яніння допустила зіткнення з хресною ходою, внаслідок чого загинуло двоє прочан.

Адвокати підсудної заздалегідь  повідомили телеграмою, що їх автомобіль зламався в Дніпропетровську і вони не встигають на потяг до Ужгорода та просять перенести слухання. Завваживши на обставини cуддя Придачук призначив чергове засідання на 10-те березня 2016 року,  о 14 год. 30 хв.

Коментарі

КН
кандидатці н е у к

Надьо, не буйся нич, скорше сядете, та скорше уйдете, ти за вто шось дуже крала, а твоя дівка за вто, што невинних людей повбивала. Ачий суддя не такий глупий, што уд вам буде розум прикладувати

В
вася

Невже в нашомі місті ненайдеся неодного нормального держслужбовця зрячого а не з копійками місто зрячків...!!!!,,,,

В
вася

Біта в тому шо за їх мажорські поступки отвічати можуть як усе діти, такий закон, а потім кажуть "за шо господи...?" за то шо ти така сволоч людям життя губиш (прости мене Господи !!!)

ДК
Дорожний контроль

Попереджаю засранців адвокатів. Най сідають на біціглі і помале виїждають, щоб як раз до 10 встигли приїхати. А назад Олег Андрійович відправить їх на інвалідному візку.

Х
Холмс

Позбавити адвокатів-хитрожопих Свідоцтв про право на заняття адвокатською діяльністю. Завдячуючи таким персонажам професія адвокат нині тотожна термінам брехач, аферист....

КН
кандидатці наук

Надьо, не буйся нич, скорше сядете, та скорше уйдете, ти за вто шось дуже крала, а твоя дівка за вто, што невинних людей повбивала. Ачий суддя не такий глупий, што уд вам буде розум прикладувати

А
Аня

Та курва нигда не сконать за убієнних

ЗБ
За Балажками плаче Смерть

Блін! Чого у стару стерво-шантажо-махінаційний наук нико ся не вріже 00-73. Нич, як ся її дівка Наталія напєся у воєнкоматі,( там ся валять врачом ) на 8 Марціуша, то не за горами закон бумеранга- помпезний похорон, але не прочан Хресної ходи, а НБ НБ

МВ
Маша Василю

Не висцяти, а ліпше би старому Балажу висохла на трусах

А
Аварія

То наверно Наталка, його дочка пяна у нього ся врізала.

С
света

Старий Балаж Борис позавчора потрапив в аварію і тепер лежить у лікарні, зато тепер має таку жону що за ним догляне, не то шо екс-жона Надя.

С
Саша

Хай їх Бог поб"є , тих паскуд Балажів. Надзьо, як тя земля носить?

П
Пардон

Балаж не бувший працівник освіти, а настоящий кандидат аферистських наук економічного злочину, яка працювала при Муккачівському аграрному коледжі.

В
Василь

Надьо, волілась свою п"яницю висцяти на жаливу, а не родити аби нищила людей. Най тя Бог покарат за твої підлості

В
вікс

То суддя Придачук просто не знав з ким зв"язався. Був час, коли в мукачівському суді, суддя не розпочинав судове засідання і чекав на адвоката Балажки, а адвокат на годину спізнився. Зараз у мукачівському суді з цією аферисткою ніхто не хоче нічого мати. Адвокат Циганков ні поїздом, ні на машині в Ужгород на суд до Балажки не їздить, тільки літаком і чартерним рейсом.Балажка, як бувший працівник освіти може це оплатити.

В
ваня

Суді ви наші подивіться серіал Слуга народу може тоді до вас шось дійде які ви насправді...

В
вася

І так завжди наші чиновники за тару тисяч гривень готові такого дурачка включати шо їм наплювати шо ПЯНА збила насмерть двох людей а якби то були їх родичі чи члени сімї як би вони тоді на больничноє ходили....!!!!

И
иван

заклялибися и таки судди.ище прийде и до них час.

9
999

Им не люстрацию,а кастрацию надо сделать.

Т
тьтя

Та то страшне ,нехай не пишуть уже всяку чуж .Скільки не читаю перенесли ,то ясно що діло замнуть і двоє не винних людей насмерть збила .Ганьба таким суддям і докторам !

1
123

гнилий суд, гнилі судді і рішення які вони виносять.Вічна їм память...

0
000

Нема слів для коментарів.Мабуть судді взяли дуже великі гроші, якщо вже цілий рік не можуть винести рішення.Про яку чесність суду можна говорити.

Читайте також