Через ракетні обстріли у Закарпатті введено графіки аварійних відключень електроенергії

48
20

Про це повідомили на сторінці Закарпаттяобленерго у Facebook.

На території Закарпатської області з 17.10 задіяні всі 10 черг Графіків аварійних відключень, а також 3 черга Графіка погодинних відключень.

Усі відключення відбулися згідно з розпорядженням диспетчера НЕК «Укренерго». Черги графіків аварійних відключень можна переглянути за посиланням: https://zakarpat.energy/.../break-in-electricity.../Grafik/

"Через обстріли росіянами об’єктів інфраструктури в Об’єднаній енергосистемі України виник суттєвий дефіцит електроенергії. Просимо з порозумінням віднестися до ситуації. Енергетики працюють над відновленням роботи ОЕС, після чого буде можливим повернення до Стабілізаційних погодинних відключень", - повідомили в Закарпаття обленерго.


Слідкуйте за нами у Facebook та Instagram.

Також підписуйтесь на наш Telegram та Youtube.

Дізнайся першим!


Коментарі

ДА
До ага

Ссикло, а скоріше всього москаль, лем срати в коментах можеш

Я
Янко

Копканця ми дайте кось бо я суть рашистський лось.

ДД
До до Ага.

Дам ти, ковдо, номер, кить ми одцьомкаш.

П
Патріотка

Підтримую останні два коментаря. По ділу. Без матюків і лишніх емоцій. До нижніх коментарів - майте совість люди! Уся країна страждає, в ви не можете потерпіти пару годин дискомфорту без світла. Плюс, у верхніх районах Закарпаття неє так холодно, як на сході чи в центральній частині України. Усім важко, але будьте мужиками, а не бабами базарними. Стидно! Ще одно - перестаньте писати, що якась нація краще за другу! Ви в якому столітті живете? При СРСР? Маємо ПОВАЖАТИ один одного і не ображати! У нас багатонаціональний край і усі мають жити в мирі і лагоді! Дякую.

П"
Підтримую "біда почалася"

В сучасному світі мирне небо гарантує так званий "військовий потенціал" - тобто, потужність армії: потенційний агресор навіть думки про напад не допустить, бо знає, що гарантовано буде знищений. Військовий потенціал - є похідним від економічного потенціалу, бо сучасна армія рівня НАТО - дорога іграшка. Підтримую нижнього коментатора: героїзм краще проявляти в мирний час - в боротьбі за сильну економіку без корупції, без розкрадання бюджету, без рейдерства, в боротьбі за добре оснащену армію. Героїзм треба було творити 31 рік кожному на своєму робочому місці - від президента, до простого робітника. Це і був єдиний реальний шанс для України вирватися із кайданів імперії. Цим шансом в мирний час Україна не скористалася, тому змушена зараз платити кроваву ціну. Часове вікно реально було досить коротким - в період п'яного Єльцина і слабкої РФ. Два зрадника особливо відзначилися - Кравчук і Кучма. Нехай горять в пеклі, бо вони несуть основну відповідальність за провал періоду незалежності.

БП
Біда почалася не 24.02.22, а в 1991 р.

Цей кошмар може продовжуватися роками і кількість жертв війни буде вимірюватися міліонами по обидва боки, а з інфраструктури нічого не залишиться. 24.02.22 - це автоматичний наслідок процесу, започаткованого з 1991 р. У кремлівського параноїка 24.02.22 не мало права виникнути навіть мінімальної надії на можливість успішного захоплення України. Чи були підстави для виникнення такого хибного уявлення про обороноздатність ЗСУ і України? - очевидно, так: 31 рік безбожного саботажу, корупції, розкрадання держави, підриву обороноздатності призвели до такого стану, коли у кремлівського параноїка сформувалася ця хвороблива ідея про інтервенцію. Була б економіка і армія України станом на 24.02.22 на рівні хоча б турецької - це просто унеможливило б початок інтервенції, бо навіть психопату було б очевидно, що така дія = суїциду. Тому ця війна - автоматичний наслідок невиконаного домашнього завдання за 31 рік незалежності. Священна війна мала вестися на економічному фронті 31 р. Це і героїзм.

ДА
До ага

Напиши свій номер козле

ДН
До Нижньому

Ти дурню хоть поняв щос сам написав? ??????

ДН
До Нижньому

Ти, дурню хоть щос сам написав? ????????????

Н
Нижньому

Так ти добре й комфортно буде ще довго на Закарпатті-до кінця війни і довше.

ДД
До До Ага

А що не так, нікчемо тупорила? Самі паскудні люди(крім москалю) то румуни і мадяри. А на Закарпатті таких є много. Тай тобі, коробо й0бана треба би історію повчити, і ти би дізналась що закарпатські землі входили до складу Румунії і Венгрії. Так в чому я не правий? Факт, на Закарпатті ще є много людей яким "некомфортно" через війну. То їм біженців забагато, то на яких машинах вони приїхали, то світла нема. Люди тупі, до того ще й напікери або як в нас кажуть зрад0й0би, хто з них ти обирати тобі, нерозуміють елементарних речей. Так що, тобі я рекомендую завалити свій єб@льник і думати головою що тут до чого. Бідийнота нещасна.

C
Criminalist

До всіх нижніх': don't worry Чилядь!!!"нее кіпішуй всё ніштяяк"""бомби не падуть !!А на счёт Закарпатців -то Ми самі "чоткі" з усіх областей!! хочя між нами е деякий % чиляди --котра не заслуговуе уваги,!!

ДА
До ага

Ти много говориш цапе, буде тобі і румунська і мадярська "дурна кров", писочок тобі точно за таке роздеруть

А
Ага

Хоча Гайналі завжди були несповна розуму. Дикі люди, що тут скажеш.

А
Ага

І ще... Хтось поясніть тим баранам, що Закарпаття і до війни невиробляло достатньо електроенергії, а нам давали із інших регіонів. Ой, все ж таки, є ще тої дурної крові мешканців Закарпаття. Ось та дурна румунська та мадярська кров дає про себе знати. Мені вас українцями важко назвати. Та ви і не гідні себе називати українцями. Хоч я і сам із Закарпаття, але мені соромно за моїх "земляків".

А
Ага

Всі ті хто пише тут невтішні коментарі про те що в них немає світла - У@БАЛИ НА)(УЙ НА ФРОНТ, ІДІ0ТИ. Там вам все дадуть. На Закарпатті тихо? Ракети не падають? Ні? Ну тоді ЄБА*ЬН*КИ ЗАВАЛИЛИ, і сидіть тихо, і радійте тому що живі. Іді0ти. Мені соромно за вас.

M
meshko

До нижніх коментаторів: кілометри або прильоти не треба туй раховати. Каждий нормальний газда знає, ош і в мирний час Закарпаття николи не виробляло тулько електрики, жеби вустачило перекрити свої локальні потреби. Електрику нам усе давали із-за перевалу

М
М

Всіх нижніх коментаторів треба хоч на тиждень переселити на схід чи південь України. Замовкли би надовго. Паскуди.

+
+++

https://www.epravda.com.ua/publications/2022/12/2/694511/

ІН
І нахера?

Заєбали

Читайте також