Через ревнощі закарпатцю загрожує довічне ув’язнення

5
0

Ми вже повідомляли про вбивство чоловіка Віктора, водія ужгородського підприємства. Його вбивцеві загрожує від 7 до 15 років ув’язнення або ж довічне ув’язнення. Про це Rionews повідомила начальник міського відділення Ужгородського МУ ГУМВС України у Закарпатській області Катерина Кийович.

Для довідки:

У неділю, 20 червня о 14.00 до чергової частини Ужгородської міліції зателефонував охоронець Ужгородської фірми вантажних перевезень по вулиці Радіщева. Він зазначив, що на його очах двоє чоловіків занесли третього до синього бусу. Крім того, охоронець чув на території фірми вогнепальні постріли. Міліція прибула на місце, однак слідів уже не було. Згодом зателефонували з Ужгородської ЦМКЛ, і поінформували, що госпіталізовано чоловіка з вогнепальним пораненням. Виявилося, що у 35-річного чоловіка стріляли впритул. Поранення було смертельним, мужчина помер у реанімації. Співробітники прибули до лікарні. Допитували двох чоловіків, які в синьому бусі доправили пораненого до лікарні. Один був товаришем загиблого. Він зокрема наголосив, що друг мав погані передчуття і просив його приїхати до фірми. Проте той запізнився, друг уже був поранений. Як розповідає товариш померлого, біля нього був інший чоловік, з яким вони і доправили пораненого Віктора до лікарні.

Коли до ЦМКЛ прибули співробітники міліції, товариш поки розповідав, а той інший мужчина у був у стані алкогольного і наркотичного сп’яніння. І він почав тікати. Представники міліції допитали незнайомця, яким виявився мешканець села Мала Добронь Ужгородського району на ймення Барна. 

Виявилося, що останній убив Віктора через ревнощі до своєї колишньої дівчини Аліни — власниці фірми вантажних перевезень, де сталося убивство...

Коментарі

Ще немає коментарів, будьте першим!

Читайте також