Через розрив труби, частина Мукачева залишилась без води. Аварію ліквідовано

8
4

Вчора, 15 березня частина Мукачева залишилась без води, через велику аварію, розрив труби, яка подавала воду з чинадіївського водозабору.

Як повідомив перший заступник міського голови Ернест Нусер, аварію ліквідовували до пів п'ятої ранку. Через неї резервуари були пусті, тому, сьогодні зранку, у жителів Мукачева спостерігався слабий тиск води.

"Після аварії воду потрібно пропускати, тому, що вона може бути не зовсім чиста. Сьогодні ситуація стабілізуєтеся" - розказав Ернест Нусер.

 

Коментарі

М
Мулідран

і який там "сьогодні зранку слабкий тиск", вчора в обід взагалі небуло води, а вже вчора ввечері був ходь якийсь "слабкий"

M
Mulidran

добре що хоч ексклюзивно для Мукачево.нет вони повідомили, і то лем теперь через сутки. І лем тут я дознався в чому справа. Бо вчора і телефон нико не брав на водоканалі, я чинь Нострадамус, маю рішати загадки Про сніг я вже нич не кажу. До речі, про ці надзвичайні погодні умови було відомо з прогнозу за 2-3 сутки, но як усе підготуватися було чинь неможливо

С
Сашко

@воду потрібно пропускати, тому, що вона може бути не зовсім чиста@ А вона колись у крані буває чиста? У кранах мукачівців тече ТЕХНІЧНА вода.

С
Сіно

Сніжок спарити тоже норма ,точно ліпше чим варішська вода із труб :)

Читайте також