Через спалахи COVID-19 на Закарпатті відновлюють блок-пости

36
19

Про це сьогодні, 17 червня, повідомив голова Закарпатської ОДА Олексій Петров.

Зі слів голови ОДА, на в’їзд до області та в містах, де є спалахи, незабаром будуть встановлені контрольні блок-пости з використанням температурного скринінгу та опитування.

"На них чергуватимуть представники нацполіції для того, щоб обмежити в’їзд, особливо на ті території і в ті населені пункти, де ми маємо спалахи" , – повідомив Олексій Петров.

Нагадаємо, що за добу на Закарпатті виявили 82 нових випадки COVID-19.

Зазначимо, що адаптивний карантин в уряд продовжив до 31 липня.

Коментарі

А
Айболіт

Через бажання налякати та загнати овець у загони на Закарпатті відновлюють блок-пости. - так хоча б чесно буде написано.

ДН
До нижньої

А то ко така? Гуканкк ти єдна збігла

М
Мукачівка

Вонячі дебіли, і вірус ваш такий самий як ви.......

Г
Голесо

20:35-23:46Дівочки,Ви некрологи Італьянські побзирайте,за послідній час,і вас мірові заговори пройдуть,там талмуди як"война і мір"з фто і фаміліями...35 000.протестованих посмертно((В основному,лікарствами од маляріі і еболи,лічили,так пробіжітся по інтернету,як проходить процес виздоровлення,і якими каліками лишаются,розвінчайте у собі сахарний оленів,Вас недороблених просять просто маски носити,не кашляти друг на друга,і ненажимати нияких кнопок...Ко куда Вас закриває?!Кому Ви нужні?!)) Шандор,а карантін там бов шо по фаміліях і днях боли розписані походи у магазини,тоість бо тобі подобні гомосоветікуси несовокуплялися в толпах...Купи собі путьовку по Італіі,ти поймеш які ми отставші і нещасні,в плані історіі і будушого,а ти дрочиш своі мантри,перший рвати маску ШВЛ будеш))...Кстаті,Ви собирайтеся толпами без масок,протестуйте протів вірусів,обо не отяговати...діско80устройте,но раз його ниє,кучкуйтеся поплотніше))))))

П
Путін,

Немає нікого вірусу, і ніхто Не вводив в Італії карантин, показуха щоб ЄС дали грощі, про що ви говорите люди який карантин??? Який вірус??? Ви шо реально Лохи чи що??? Це все для того щоб людей на коліна поставити а ви тут спорите, ви реально хворі...

Ш
ШЕрблик

Майдаун у мацковії сидить він і не знає де то Італія , дись чув що там* долбаний карантин*і строчить як баран мацкальський.

О
Олександр

https://www.youtube.com/watch?v=7sSllrHmEp4 А чого футболістів минай тай динамо не штафують бігали без масок, а старів бабці у автобусови 17000 уписали, чи їм все мож бо они еліта?.

Б
Берегово

а нашим вчителям вже тройну зарплату давайте то що старі пердуни у гімназії і в першій ЗОШ сидять довгий час дома і получають зарплату.Вони вже привселюдно радуються цій ситуації.З дітьми вони вообще не займаються.Це не справедливо.бо інші за зарплату мають працювати цілий день.А в цих неробів ще тепер і отдих і там бабло на їхнє оздоровлення треба.Совість їх не гризе цих"педагогів".А чого їх не провіряють на ніби онлайн-навчання.СМІШНО!

К
Клим

До майдауна. . 20:35 Ти точно майдаун і дальше свого. Майдауна не ходиш,. А де я був, і є, і буду,-тобі точно лише приснитися може.. і тільки в чорно-білих відтінках..

М
Майдаун

Дятле схроновський,20:16, ти був в Італії!? Мершо тупа такого долбаного карантину не вводила ні олна країна,лише гетто-укра! Мершо тупа,ніє ніякої пандемії,а є загон люди у жебрач!Бандітський капіталізм рулить!

К
Клим

Тепер можуться пісрати всі... треба було карантин робити так як в Італії ( жорсткий ).. всі дотримувалися закона, я за 50 днів бачив як італійці боялися і стерегли ся один одного... а в нас відкрили магазини і всі туди, тераси і всі туда, і т.д . і т.п. не народ а кубло диких бджіл ..

В
Вован

так шо сьогодны в Минаъ не штрафували то кодло без масок? ШОСЬ НЕ ВИДКО РЕАКЦІї Губернатора, Ментів по масовому порушенню карантину, які вся Україна бачила кроме наших сліпих правоохоронців! Забо блокпости поклали клоуни

R
Romari0

Скоро в Конституції буде додана стаття: "... треба ще трошки потерпіти")))

А
Айболіт

Пандемію придумали аби людей раком поставити! Треба ізолювати організаторів цього маскарада пожиттево. Влада, мусора та лікарі в долі. Пора це сміття виносити!!!

К
Коронавірус

Докі народ не повстане,дотіль будуть над ним ізголятися.Доведуть до канібалізму!

Й
йосип

жаль зе но проиграл

П
Правда

Уже пора по карманам блок пост вставити!!!! Шо ці пі.....рі не вкрали!

Р
Рем

Iдioтiя, а не краiна !!!

В
Вано

Сись чорт мусорський вообще охерів!

Читайте також