Через відкриті люки мукачівці ламають ноги

5
3

Усе через крадіїв, що зривають решітки зі зливостоків та каналізаційних люків.

Нещодавно у відкритий люк упала жінка. Жодне з комунальних підприємств відповідальності за нього не взяло.
Зникнення чавунних кришок каналізаційних люків – одвічна проблема. За минулий рік чимало крадіжок комунальної власності зафіксували працівники міліції. Майже всі справи із цього приводу були розкриті.

Пан Мирослав каже: із комунальної власності найчастіше викрадають саме чавунні кришки люків. Майже всіх шукачів металу за минулий рік знайшли, без покарання не залишився ніхто. Винуватці за такі злочини були оштрафовані на суми від ста до 250-ти неоподаткованих мінімумів або виправними роботами до двох років. Подекуди металеві кришки замінили на пластмасові, десь ями закрили бетонними плитами. Все ж про повну безпеку говорити зарано. Днями через недоопрацювання комунальних служб постраждала мукачівка, що проживає у мікрорайоні Пентагон: вона впала у каналізаційну яму.

Люк хоч і стоїть на своєму місці, та небезпечний. Найбільше жінка переживає за дітей. Тим більше, що це вже не перший випадок, коли діти платять своїм здоров’ям за чиюсь халатність. Люк, в який провалилася жінка, як вона стверджує, виявився нічийним. Надпису на кришці люка ми не побачили, відповідно виявити, на чиєму балансі знаходиться цей колодязь і хто за це має відповідати, теж не змогли. 

Коментарі

Ю
Юрко

ще мало постраждалих, щоб цим питанням серйозно пееймалися. Поки хтось із мажорів або наших можновладців не потрапить у відкриту яму, доти ніхто не займатиметься цим серйозно!!!

П
патріот

Я назвав конкретні прізвища, місце проживання людей які крали люки по вул. Сороча, вул. Свалявська, а також в с. Чинадієві, це знають і участкові і зам.нач. МВВС м. Мукачево, і що ??? Ті люди як крали так і крадуть далі, ніякі міри не прийняті.

1
123

Панове журналісти.Може настав уже час,щоб ви назвали імена тих,хто кришує мукачівських *металіків*.Якщо ви настоящі журналісти,ви б мали це зробити.

Читайте також