Через власну недбалість сім'я з 9 чоловік позбулася даху над головою

8
0

Через пожежу в житловому будинку, що була зумовлена порушенням правил експлуатації пічного опалення, родина з дев’яти чоловік залишилася без даху над головою. На щастя, мешканцям вдалося покинути будинок живими та неушкодженими.

Вночі 27 лютого від жителів села Чорний Потік до Іршавського райвідділу МНС надійшло повідомлення про загорання житлового будинку, що розташований у полі на околиці села. Коли люди кинулися на допомогу погорільцям, то вони вже роздягнуті і босі бігли по сніжному полю від палаючого будинку до села.

35-річна господарка Сніжана розповідає, що вночі разом зі своїм співмешканцем прокинулася від того, що горіло перекриття у будинку. Оскільки часу рятувати майно вже не було, залишалося лише через вікна евакуювати на вулицю сімох роздягнутих дітей. До слова, найменшій дитині ще не виповнилося і рочку, а один з хлопчиків інвалід – у нього немає зап’ястя рук. Вже пізніше підбігли односільчани, які до приїзду вогнеборців намагалися стримати поширення полум’я по будинку, площа якого складає майже 100 квадратних метрів.

В результаті пожежі було знищено перекриття та покрівлю по всій площі, меблі та речі домашнього вжитку. Збитки завдані родині, що заробляє собі на прожиття лише сезонними роботами, складають 15 тисяч гривень.

Коментарі

Ще немає коментарів, будьте першим!

Читайте також