Через засилля реклами Ужгород перетворився на Шанхай – Цап

17
3

Про це перший заступник міського голови Ужгорода Іштван Цап сказав сьогодні під час прес-конференції.

За його словами, зараз триває інвентаризація об’єктів зовнішньої реклами міста, виявлення незаконно встановлених об’єктів та тих, термін дії яких зійшов.

-Наша позиція щодо центральної частини міста – її треба звільняти від великогабаритної реклами. Це стосується в першу чергу білбордів.

Треба в цілому наводити з ними порядок, серед яких є десятки незаконно встановлених. Ці проблеми ми намагаємось вирішити не шляхом владного, адміністративного тиску, а плідно спілкуючись з представниками рекламних компаній, - сказав Іштван Цап.

Заступник мера також наголосив, що Ужгород перетворився на зразково-показовий Шанхай, адже  кожен встановлює білборди куди хоче, як хоче, не погоджуючи нічого з управлінням архітектури.

Мukachevo.net

Коментарі

8
896

А Иштван Цап был в Шанхае? Чистый и приятный город. Ужгород- печальное и грязное село по сравнению с ним.

У
Ужгородець

Дав би Бог розум нашим керівникам міста демонтувати жахливу рекламу, яка вже мало не на чолі наліплена, кожні 10 метрів вздовж дороги одні рекламні щити. Зрівнити лише старі фотографії Ужгорода 15-20 років тому як було гарно без реклами. Треба повернути місту гарний вигляд

Х
Холмс

Нарешті розумні думки від представників влади. Пан Іштван працюючи в Посольстві України в Угорщині побачив, як виглядають міста та містечка за кордоном, тому може цей досвід впроваджувати і у рідному місті. Наступна черга - реформування сфери надання адміністративних послуг в муніципальних установах, приклад може брати з тієї самої країни.

Читайте також