Чергова група закарпатських міліціонерів вирушила в зону АТО (ФОТО)

21
13

Сьогодні в Ужгороді від адмінбудівлі УМВС області черговий загін закарпатських правоохоронців вирушив на ротацію в зону АТО.

Проводжали бійців у далеку дорогу рідні та близькі, колеги по роботі.

До речі, вперше у складі зведеного міліцейського загону в зону АТО вирушила  жінка-фельшер – майор міліції Галина Кенез із кінологічного центру УМВС.

Благословив правоохоронців у далеку й небезпечну путь о.Іван, а діти-сироти з Луганська, які живуть тепер в Ужгороді, роздали бійцям свої малюнки.

Під звуки міліцейського оркестру зведений загін вирушив на Донеччину.

СЗГ УМВС України в Закарпатській області

Коментарі

D4
do 444

Prudyrky, dymay , shto pushesh. Dymay holov , a ne huzuzyov.Meni trasy ne treba, ya shinka zabezpechena, a , tu, yak shtosy pusatu, podymay. Xlopzi iz policiyi, pravooxoronzi, povertaytesya dodomy zdorovumu, berezhity na sebe, BOH VAM v pomoshy.

4
444

оля іди на трассу

О
оля

vasa , а ти поїдь з ментами, може розбагатієш мозгами...які ВИ паскудні люди.а ще до того і мацкаль. Як я вас ненавижу мацкалів. як исьте прийшли на Закарпаття так і забулисьте вернутися на свою родіну.

П
попкорн

ДО ТОГО,ШТО ПИСАВ "вже не дуже смишному":слухай смердяку,аж сюда жидом вониш...жиды Христа зрадили,а державу зрадити -раз плюнути...ты ни видиш разницю у тому ко нападать ,а ко защищаться?...так было и с Христом...лем тепер то буде наоборот!!!

Р
Рооппап

0505155501

Д1
до 13 24

напиши підере гнидавий телефончик,встрітимеся,давильщику йобаний..сиди чмо і не воняй,бо закопають

П
Ппроли

А хто такий нач кадрів ДАІ Василиндра?

Д1
до 13:24

О-о-о, чучело свiдомнуте вилiзло на свiт Божий. В тебе дiагноз придурку- " Путiн головного мозку". Йди башку пiдлiчи. Твiй ворог, iдiоте, в Киевi сидить, насолоджуючись життям, а ти того даже не зрозумiв до тепер.

6
696

до 10.09.2015 13:24 ТЫ марго неприязана захлебнешся уже скоро у собственному гiвнi влада це зробить скоро!!!!

ВН
Вже не дуже смішному

З окупантом, зі співгромадянами, з інопланетянами, чи з такими гадами як ти....яка різниця? Головне, щоб ця зараза - не розповсюджувалася. Путінсько - совковій херні раз і назавжди треба покласти край. Вже 23 роки в багні ковиряемося і ще 100 років будемо , якщо таких гнид як ти не передавимо!

А
Аппроллд

Потрібно відправити в Ато начальника кадрів ДАІ Василиндра Р Ю .хабарник

ВД
Вже даже не смiшно

На вiйну з росiйськими окупантами, яких там нема, чи з своiми спiвгромадянами, якi не згоднi з конченим киевом?

V
vasa

на блокпостах будут дань собирать,менты они и в Украине менты!

Читайте також