Чергова вантажівка застрягла під обмежувачем у Мукачеві (ФОТОФАКТ, ВІДЕО)

14
8

Очевидно, водій, як і велика кількість його колег, планував, як то кажуть, «проскочити». У підсумку – мало не залишився без причепа.

ДТП трапилася сьогодні після обіду. Авто на львівській реєстрації рухалося з Мукачева у бік с.Кольчино, кудою, ймовірно, водій планував виїхати на трасу Київ – Чоп.

У підсумку – застряг під обмежувачем, і заблокував рух на кілька годин. На місце прибули працівники патрульної служби та муніципальної поліції.

Нагадаємо, що це протистояння між водіями вантажівок і обмежувачем триває уже близько місяця. Перші – вкрай настирні, другий – непорушний. Тримається;)

Ось погляньте на один із фрагментів протистояння, коли водій мало не залишився без кабіни.

Коментарі

Ч
чопер

Якраз об'їзна має бути нашою стратегічною "парафією"! В сучасному місті без повноцінної об'їзної транспортна інфраструктура буде кульгати на дві ноги. Від цього негативні похідні: перенасичений трафік, відповідна екологія, зростання вірогідності ДТП, прискорена амортизація дорожнього покриття, мляво функціонуючий бізнес... Отже, якщо ми хочемо через 20 років залишити нашим дітям перспективне та комфортне місто, повноцінною об'їзною потрібно перейматися вже сьогодні. Ні Києву, ні Ужгороду це не цікаво.

М
Мукачівець

Тож треба бути таким дауном, щоб свідомо(!) створити собі і другим проблему.

OC
Orosz Christian Gyuri

з якого переляку адміністрація міста - відшкодовувати перевізникам? місто дбає за своїх мешканців, а об'їзні - не наша парафія

?
?

унікуми придумали нове слово - кудою маєте вже на нього авторське посвідчення

В
вав

Пошкодуйте людей на вул. Сороча. Треба 2 такі "козли" ставити.

Ч
чопер

Водій відшкодує, але буде дуже прикро коли прийдеться відшкодовувати адміністрації міста перевізникам, які вимушені намотувати лишніх 15-20 км через сумнівну перешкоду. А набіжить дуже солідна сума.

Д
ДТП

най відшкодовуе за обмежувач водій

Н
Н.Савченко

Я много чего прошла на своём опыте. Вы поймите, я очень не глупа.

Читайте також