Чергове наукове видання ЗакДУ

11
0

Побачив світ міжнародний науковий вісник «Лісабонська стратегія як визначальний чинник європейської інтеграції в галузі освіти і науки»

       Побачив світ міжнародний науковий вісник «Лісабонська стратегія як визначальний чинник європейської інтеграції в галузі освіти і науки» за матеріалами XVI міжнародної науково-практичної конференції, проведеної навесні цього року Закарпатським державним університетом спільно з Міністерством освіти і науки України, Закарпатською облдержадміністрацією та Академічним науковим товариством ім.. М.Балудянського ( Словацька Республіка). 

       Вісник стане в пригоді науковцям, викладачам та студентам, котрі працюють в галузі міжнародних відносин, а також всім, хто цікавиться стратегією розвитку вітчизняної і європейської вищої школи. Наукова конференція проходила за участю представників 30 вищих навчальних закладів, наукових установ, інститутів державної влади та управління 8 країн ( Німеччини, Словаччини, Угорщини, Румунії, Чехії, Польщі, України і Росії). Виступи доповідачів супроводжувалися жвавим обговоренням, зауваженнями, диспутами. Учасники конференції звітували про виконання основних положень Булонської декларації, дискутували з приводу спірних питань та ділилися власним досвідом вирішення окремих моментів, пов’язані з удосконаленням системи вищої освіти і науки. 

          Окрім науковців, своє бачення майбутніх освітніх перспектив висловили студенти. Матеріали їхніх наукових доповідей також увійшли до видання, повідомили з прес-служби ЗакДУ.

Коментарі

Ще немає коментарів, будьте першим!

Читайте також