Чергове покращення: Від сьогодні електрика на Закарпатті подорожчала на 25%

6
46

Новий тариф, як і анонсувалось раніше, вступив в дію 1 березня 2016 року на території всієї України.

Згідно постанови НКРЕ від сьогодні діятимуть нові тарифи. За використану електроенергію до 100 кВт/год  тариф зріс на 25% і тепер складає 57 коп. (ще вчора він був 45,6 коп.) за кВт/год. Населення, яке споживає від 100 до 600 кВт/год електроенергії на місяць, платитиме 99 коп. (зараз 78,9 коп.) за кВт/год. За споживання понад 600 кВт/год електроенергії на місяць, тариф зріс до 1 грн 56 коп. за кВт/год.

Таким чином, в Україні продовжується п’ятиетапне підвищення вартості електроенергії, попереду населення чекає ще два здорожчання: 1 вересня 2016 року та 1 березня 2017 року. Загалом вартість світла має зрости у 3,5 рази в порівнянні з початком 2015-го року.

Втім, експерти вже прогнозують, що таке необдумане підвищення тарифів у ситуації, коли населення не спроможне їх оплачувати призведе до збільшення рівня крадіжок електроенергії.

Коментарі

Г
Громадянин

Так чи інакше, за такої ситуації все більш актуальним постає тема альтернативної енергетики, зокрема тих технологій, що НЕзалежні від горючих видів палива.

Д0
До 09:00

Кремлівський збочинець !

Д2
для 23:12

Здойми горниць з тупої бошки. Свідомоє унилоє говно, ти так і не поняло за два(!) роки, як тебе сношавуть Порох з Кроликом?

КZ
к Zoltan 14.01

Мысль интересная. Предлагаю конкурс на варианты. 1. центральная площадь города должна звучать красиво-пл.Барви. Любая прилегающая улица из центральных-ул.Балоги. Красиво звучит-БАРВА... 2.центральная площадь(и не надо называть "площадь")-Майдан, ул.Духновича-ул.Киевская-Магаданская. Обязательно через тире. Тоже красиво, да и по делу... 3.центральная площадь-пл.Европейская. А расходящиеся улицы согласно азимутам-ул.Азиатская, ул.Африканская, ул.Американская, ул. Северная Ледовитая. А что? Тоже звучит... А город-new-Munkacs...

Д2
до 22:53

Здоймы из себе пачмаги і ретлик МОСКОВСЬКИЙ . Кіть пишеш по нашому , ото ни значить ош ты НАШ . Ни розпадеся , час так розклав , А ВЫ ПРИМУЧЕТЕ .

С
Свуй

Горницьоголові! Ид чому туй кацапы? Ко туй за кацапув? Кацапы 90% така сама пуста, ні нашто нетрібна нибрязь ги кой і вы-свідомі дегенераты! Айбо мене они колышут, мені до них нич! Мене вы міригуєте, што довили сьте державу до ручкы та ище вам фурт кось виноватый у тум! Думайте куды ся дієте кой ся розпаде Украина, што буде товгды любити тай кого виноватити? А она ся розпаде, бо запустилисьте такі механізмы роботу котрых повернути нико уже не годен буде!

ДР
до Реальність

Как это в твоей стране посылают - ИДИ ЛЕСОМ И НЕ ОГЛЯДЫВАЙСЯ , ЦЕЛЕЙ БУДЕШ . Дурачек ты , да к тому же еще и полуумный .

В
вася

Раб є раб, йому всі винуваті, але терпіти буде ще довго...ми терпимо, те що на нас ср.ть...

У
Українець

Чемодан, вокзал, Гейропа!

ДС
для Соловей

Тонко тролиш :)

С
Соловей

Це тимчасові труднощі. Потрібно трохи потерпіти. Головне, що перемогла Революція гідності.

Д2
до 20:11

Такі як milosh ще довго будуть доказовати всяку хирню. То стиль майдаунів. Они вже поняли всьо, но ще брешуть по інерції, нияк поняти не можуть, що являються іспользованими кондомами. А потом піде каструльоголовий мудак,щоби не здохнути з голода,класти плитку у Подмосков'є.

Р
Реальність

До Мілоша...Факти давай а не вигадки що було при попередниках,а факти такі ош за 2000 тисячі мож було прожити ,бензін був по 11 гр середня сарплата 300 долларів ну що ще треба вам,факти люди пишуть а ви про Росію та усілякою хернею ідете.Майдан провалився повністю .Дивимося наслідки 1 теріторіальні втрати ,Крим. донбас Луганск,2 десятки тисяч загиблих.3 рівень життя офіціально як в Уганді,Україна сама бідна держава Європи.нема ні безвізового режиму ні Євросоюзу,МВФ навіть кредит не хоче дати.Яценюк продає мілйно гектарів землі .ітд !!!Ви колись усвідомите свою помилку чи і надалі будете включати дурачка

М
Мукачівець

Остання твоя мати, што тя вкотила.З такима,як ты і 19.37-потворы, розумному чоловікови шкода рот уткрывати.Заділи вас у г..о,а марги гойкаєте ош то чувколада.Обысьте варишом із горчками на копони ходили, то якраз по умствови вашому соответствує.

Д
ДоМілоша

До Мілоша і Ко - ви ко такі, рагулі горні? вот ладіть валізи і пиндуйте у свою Європу!

Д
до19:31

А тебе нико і ни хряскав . Ти хряснутий уд роду .

О
останньому

Бануєш за Януковичом . Ни бануй за ним . Займися свойов роботов САНТЕХНІК по унітазам .

М
Мукачівець

Тебе miloshe дуже горчком по голові на твому майдані хряснули.

Z
Zoltan

2013: Янукович ср@л в золотой унитаз 2016: гражданам Украины скоро нечего ср@ть в простой унитаз!

М
Майдаунам

Ладіть вазелін. Скоро вже буде розплата. А тоді вже не з'їдете з теми, що рашка у всьому виновата. Довелисьте, малфи пусті, цілу страну до края за два роки!

M
milosh

Тарифи при попередніх урядах завжди були передвиборчим інструментом. І ніколи не були виправданими. Колишні уряди все ся бояли підняти тарифи, бо на виборах не доберуть процентів. Лише ця влада не побоялася і заклала більш-менш нормальні. Я кажу більш-менш бо і вони не дотягують до окупності витрат. Тарифи на електроенергію для юр. сектора набагато більші за побут. За рахунок юріків перекривають загальні витрати. Це вам скаже любий підприємець. Айбо ся лафа колись ся мала кінчити.. Тому поменше емоцій земляки, а побільше розсудливості і здорового глузду.

ДМ
До МішкоБачі

Ты што хлопче собі думаш , ош твою бріхню кось буде правдов крыти . Ты што щи ни в рашці . Там ся намічять виликоє розселення Москви . Займи і собі місто у СОЛНЕЧНЫЙ МАГАДАН .

М
МішкоБачі

Курс ЦБ за 2013 рік - 32-33. Курс ЦБ за 2014 рік - 35-36. курс ЦБ за 2015 рік - 66-72. Називається чув дзвін, та не знаю де він. Погана спроба, продажний троль.

М
МішкоБачі

Гугл відкрий і подивися, який курс доллара в рашці був за часів Януковича, якщо роззуєш очі, побачиш там 33-34 руб за доллар. Але ти ж хворе на голову, ти брехатимеш до станнього. А стосовно "выбл@дку" - Музичко, невже ти воскрес? Дивно...

ДМ
До МішкоБачі

Ни 34 а 24 , што брешеш выбл@дку .

М
МішкоБачі

Ви тут критикуєте Яника, його режим. Погляньте на себе, всім бюджетникам законодавчо ЗАБОРОНИЛИ критикувати владу, ви дозволяєте собі людей кудись посилати і одноосібно вирішувати хто правий, а хто ні. То де диктатура?

М
МішкоБачі

І шо радіти, шо у Росії рyбель упав? із 34 до 78? В Україні впав з 8 до 26. А тепер візьміть калькулятори і порахyйте, хто більше постраждав. А потім візьміть почитайте експертів, гривня завязана не лише на доллар, але і на рубель, тому падіння руbля обовязково приводить до падіння гривні. Стосовно Яника, при ньому тарифи були нижчі, у співвідношенні до середньої ЗП, яка у долларовому еквіваленті була ВТРИЧІ, Карл, втричі більша. Захищати цю владу може або продажне лаjно, яке зараз в системі мутить бабки, або моральний виpодок із хворою психікою.

М
Михайло

І взагалі при чому туй росія ми говоримо за Україну,те що я написав знизу все правда увас аргументів не має зразуж валите тему на росію.

М
Михайло

Май пострадалу Україна бо рубель був 35 за доллар став 70 а гривня була 8 за доллар стала 28 біль ніж 300 % а рубль 100%

ДМ
до Михайло

А май пострадала росія . Яник туди утік , рубиль нараз упав , був диривляний , став папірьопий . Так што МИГАЛЮ пакуй у росію до ЯНИКА , спомниш за газету ДЛЯ НУЖД ТУАЛЕТА .

М
Михайло

До 15 56 ...Проганяли Яника 1% населення за допомогою спецслужб і грошей США та Коломойського .

М
Михайло

кожен мав хочаб 2000 гр зарплатні за яких мож було прожити то було 250 долларів.Тому майдануті краще мовчіть і не коментуйте ви обсралися по повному!

М
Михайло

при Янику якого прогнали майдануті було за всіма показниками краще,мінімальна зарплатя була 150 баксів і цим все сказано,ніяк не докажете що це було не так .Факт такий що майдан то сама більша трагедія України за останні 50 років.

К
крумпиль

майдануті ! горіть у пиклі !

ДО
До Олег

Владу при якій живуть добре ніхто не проганяє . Тобі було добре бо ти лизав стару власть , мавись убгризену кістку . Типир і кістки ни маєш , та щи і вониш . Ти бику низинний гаткуй свій писок . Ти щи маєш наглість убзивати простий народ . Ти ко такий . Бивший мент , податківиць , якого копнули у гузицю , тай добре вчинили . З російов бануєш ПАСКУДЕ ПІСРАНА .

M
milosh

Заткайте писки сєпари долбані. Підняття тарифів було постійно. І при Янику і при Ющу і при Кучмі...

О
Олег

Гуцул такий гуцул... на всю голову, бидло високогірне. Стрибали за краще життя? Де воно? Ви не винні, що така влада? а хто тоді винний як не ви? Ви її настрибали, ви її обрали! Через вас виродків Крим віддали, через вас доллар по 26, через вас тарифи такі!

B
bomzh

я - головка од &yя.........

Z
Zoltan

Надеюсь, скоро будут новые переименования улиц, площадей...

М
Метан

Гуцул!За краще життя не стрибати треба,а работать.Развивать экономику торговлю и т.д.А стрибали вы за кружевные трусики,думали вам Манна Небесная на голову от ЕС свалится?Ага,щас...Да и Яйценюха и Пороха вы к власти привели.Вот и стрибайте теперь дальше.Може до чего нибудь и дострибаетесь.

Я
я

гуцул - він і є гуцул

ДГ
до гуцула

за краще життя кажешь? а чого його неє? Ви так вже майдауни всіх задовбали. Наділали біди, а відповідати не хочете за це? Хто буде годувати пенсіонерів? Може ти? Якщо скакали то і платіть тепер, чого люди всі за вас повинні бідувати?

Г
Гуцул

Ты Йонию мовчи....Люди стрибали не за Яйценюка та Пороха...А за краще життя...А що вони виновати што така влада прийшла.Наш народ такий.Ще пострибають коли треба буде.А ти йди лижи прихвостень радуешся тепер...рыгоанал беушний

Й
Йоні

Чого трасу не перекриваєте? Ви ж самі хотіли в Європу, отримайте європейські ціни. Ви самі стрибали за цю владу, це ви гнобили Януковича. Шо зараз ліпше? Доскакалися, здабули!

5
555

чого тепер траси неперекривають.

1
1111

а як стоять справи з комерційним сектором , також будуть піднімати ? чи залишать так як є

Читайте також