Чергові трофеї привезли вихованці спортивного клубу ім.Михайла Токаря

10
0

з п’ятих літніх юнацьких спортивних ігор України з греко-римської боротьби серед кадетів

            Чергові трофеї привезли вихованці спортивного клубу ім.Михайла Токаря з п’ятих  літніх юнацьких спортивних ігор України з греко-римської боротьби серед кадетів, які проходили  з 22 по 24 квітня в м Одеса. Разом зі спортсменами ДЮСШ Тячівського району в складі збірної команди Закарпатської області вони виборювали чемпіонські звання серед 250 учасників із всіх областей України. 

         Участь у турнірі нашої збірної стала можлива за сприяння  президента Закарпатської обласної федерації греко-римської боротьби Іллі Токаря. Він не тільки подбав про те, аби наші хлопці добре підготувалися до спортивного заходу, а й надав фінансову допомогу для їх участі та перебуванні в Одесі. 

          За підсумками літніх спортивних ігор в загальнокомандному заліку збірна Закарпаття посіла шосте місце. Найбільш показовим став виступ Олександра Кухти – вихованця спортивного клубу ім.Михайла Токаря. Він не тільки виборов титул чемпіона України, але й показав норматив майстра спорту України у ваговій категорії 69  кг. На шляху до фінального поєдинку Олександр упевнено переміг чотирьох спортсменів. 

          Найважчим  за вихід у фінал був поєдинок з донецьким борцем, минулорічним чемпіоном України Д.Пинькович. Однак наш закарпатець завдяки наполегливості зумів з легкістю побороти суперника і пройшов до фіналу. У фінальному поєдинку з киянином П.Чубишевим Олександр Кухта підтвердив свої бійцівські якості і здобув не тільки чемпіонський титул, а й можливість виступити в складі збірної України на Чемпіонаті Європи  в м.Бєлгород, повідомили ЗІА `Простір` в Мукачівській РДА.

Коментарі

Ще немає коментарів, будьте першим!

Читайте також