Чергову добру справу

4
0

Зробили закарпатські «нашоукраїнці»

Те, що доброчинність, так би мовити, стиль життя закарпатських «нашоукраїнців», а не передвиборні політичні «цукерки», в черговий раз довели крайові партійці. У середу, 21 лютого, депутати-нашоукраїнці Закарпатської обласної ради навідалися у Свалявський Будинок дитини. Звісно ж, не з порожніми руками. І хоча нині держава краще дбає про обділену долею малечу, все ж потреби таких закладів перевищують їхні фінансові можливості.

У цьому Будинку дитини виховуються та зростають покинуті малюки від народження до 4-х років, тож напередодні візиту депутати Володимир Чубірко і Володимир Шкріба з’ясували, що конкретно потребують вихованці. Відтак привезли дитячі одноразові підгузки, так звані «памперси», на 3 тисячі гривень, і побажали малюкам зростати здоровими та розумними.

«Дана благодійна акція — це продовження нашої повсякчасної соціальної роботи з допомоги дітям-сиротам, залишеним без батьківського піклування, інвалідам та багатодітним родинам, і припиняти її ми не збираємося», — сказав кореспонденту ЗІА «Простір» Володимир Шкріба.

Коментарі

Ще немає коментарів, будьте першим!

Читайте також