Черговий антирекорд на Закарпатті: За добу виявили 109 випадків COVID-19

8
31

Про це повідомив, станом на ранок 20 червня Закарпатський обласний центр громадського здоров'я.

Так, за минулу добу у 109 пацієнтів підтверджено коронавірус методом ПЛР, 842 закарпатців одужали.

За минулу добу відібрано 462 зразків біологічних матеріалів та скеровано у вірусологічну лабораторію для досліджень методом ПЛР.

Загалом 2069 закарпатцям встановлено діагноз COVID-19, із яких – 365 медиків та 132 дітей

За добу, що минула, помер один хворий із встановленим діагнозом COVID-19. Загалом з початку пандемії в області зафіксовано 54 летальні випадки із діагнозом COVID-19.

Станом на ранок 20 червня в області проведено 20 234 дослідження COVID-19 методом ПЛР

По районах за добу приріст кількості хворих:

м. Ужгород (+12), м.Мукачево (+8), Міжгірський (+16), Берегівський (+3), Виноградівський (+3), Воловецький (+7), Мукачівський р-н (+6), Іршавський р-н (+8), Хустський р-н (+10), Рахівський (+7), Свалявський (+8), Тячівський (+11), Перечинський (+13), Ужгородський (+2)


Слідкуйте за нами у Facebook та Instagram.

Також підписуйтесь на наш Telegram та Youtube.

Дізнайся першим!



Коментарі

M
Mu

Мукачево то єнда гуканота і бидлота збігла

Я
Я

Коми не поклав перебачте і пару букв

Я
Я

До кеен залюбки піду! Скажи де встрітитись! Мені одно інтересно такий великий тот коронавірус такий соток людей іде через то і каси алма сілвер гід вобще мовчу а хворі у горах як так?!

ДД
До Док

Уважаемый Доктор, так профессор Преображенский как раз и настаивал, что не следует читать газеты... А мы на все рты раззеваем. Мои все знакомые весь карантин проработали в коллективах больших и в масках там не сидели. М все в норме. Пишут, что в Дасторе много носителей, когда же они переболеть успели и никто не заметил. И медики знакомые честно по секрету говорят, что все очень странно с вирусом. Не встречали они его. Мы как Джельсомино в стране лжецов. И пусть уже лопнет наше терпение!

К
Кеен

Всіх безсмертних запрошую без маски в інфекційну лікарню на пару годин поробити

1
1

Провокаторе чортув18:19, та што в Італії “бОло”!? Умерла Італія?Там капіталістична медицина діла багатих.Умерло пару сотень жебраку. Ми хочеме оби бОло у нас,як в Білорусії.Оби держава жила,робила і не крала.А такі,як ти воняки нетрібні закрили писки і вулицю подмітали!

КК
Коронавірус коронавірус

Люди тать не сидиться вам до сидіть не виходіть ХОЧЕТЕ ОБИ БОЛО У НАС ТАК ЯК У ІТАЛІЇ?

Д1
До 16:18

В Алма уже как две недели заходили без масок , в маршрутке вчера половина без масок , в заведениях на улице нечего не соблюдают ! и т. д. Сильпо молодцы

1
1

Ви удуріли подеякі,чи ви провокатори боти!? Які маски? Што ота рянда на писку дає!?До “Але” ти безумний? Та якби була хоч тисячна доля пандемії,то тебе б врятувала маска,чи такий сміхокарантін!?До “розума”.Ай,коли захворіє чи кум чи сват чи колега чи знайомі чи....от тоді буде пандемія ну хоча б епідемія.А так коли всі кругом лише із ЗМІ чують про той вірус,то народ не дурний! Порохоскотські боти туй вже розпинавуться.Та кіби був порох у власти та нас би вже дустом травили!

N
nmjnz

ДО 15.08.,ну як маски носили ,ану зайти в магазин ,чи в банк в маршрутках всюди в масках!І маршрутки не ходили ,так як під час карантину на Чехах транспорт ходив.но люди в масках.Вся європа вийшла з карантину,хоча там не було жосткого карантину.А внас затягують людей ,коли на дврі літо десь з дітьми на воздух,сонце ,вода ,наоборот .Скоріше з голоду повмираємо,медики вдолі ніде чути хоб хтось десь був хворийіз знакоми,сусідів.Границі всюди повідкривали ,то шось нете шо мете.

Д1
До 15:08

До цього часу зебільна влада забороняє людям старше 60 виходити з дому. Штраф мінімум 17000 гривень. Так що не брешіть що влада щось дозволила.

Q
q

ой людонькі що коїться поможіть хто не будь.

Д1
До 14:49

До 14:49 Влада ослабила карантин , но ношение маски не отменялось ,, люди решили по-другому , после этого Влада сказала каждый отвечает сам за своё здоровье и своих родных , а стадо без пастуха это пи....

И
ичі

люде, сокотіться. не хлебчіт усі из єдного валова. велика вероятность ухопити корону

ДА
Для Але

Якби влада не знущалась з людей, то люди носили б маски. А як влада знущається з людей, то люди протестують і не носять маски. росія тут ні до чого.

Р
Розум

Не схухайте люди ото не правда, докі кум, сват, брат, цімбор не буде лежати пуд апаратом, доті ото всьо заговор

А
Але

До 1 ты несёшь пропаганду чтоб все заболели,

1
1

До “вот така”.В тебе неборе горниць вмісто голови. В тебе кругом Росія.Ти побзерай на своє гетто.Такі,як ти,што пропагандувуть смолаві рянди на писках і вірусогеноцид,то мразі,поддонки,враги України! ПОВСТАВАЙТЕ ПРОТИ ВІРУСОГЕНОЦИЛУ!

ВТ
Вот так

Все кто говорит что деньги дают за короновирус , или его нет, не надо маски носить , это все делается для того чтоб больше заболели это выгодно для России чтоб экономика рухнула в Украине

А
Андрій

В Україні зебільна влада силою затягує людей в концтабори, які називає "інфекційними лікарнями". Такого нема ніде в Європі.

Й
Йовшко

Неслухайте дурное смі оно хуже коронавіруса!!!

Д
док

який же глупий нарід у нас , «віруса неє» , «маски носять лиш барани» , «то всьо заговор» ; заговор , у цілому світі є ковід , і всі до того серйозно відносяться , а на закарпатті заговор , бо імбіцил не може поїхати за границю малтер мішати , а жона го бровки собі зробити , і др у ресторані отпразновати оби май файноє боло чим у сосідки ?? а маску на тот писок скарідний тяжко надіти , вот за таких і страдає розумний , інтілігентний нарід ( всьо по книжні Булгакова «Псовоє серце». Уткіть , ти , людина з АйКю менше 80 можеш розбиратися у вірусах і у медицині? я розчарованИй у сьому народови , думав шо у нас май свідомий і розумний чилядник жиє! Усім здоровля , і віруючим і не віруючим , Боже упаси Вам з сим зустріти!!

Д1
До 1

Согласен на все сто.

Д1
До 1

Правий на 1000% .

ДО
До органів прокуратури

Не помішало б зробити попередження керівництву УжНУ, бо з понеділка персонал вузу примушують збиратися в кількостях декількох десятків чоловік в приміщені 10*10 для пустого трьопу на різних зборах колективів, які можна провести і в режимі онлайн без переміщення в заразний корпус університету.

S
Sergio

Масово почали тестуватись за свій рахунок, щоб виїхати за кордон на заробітки... тому і статистика така..,

Ж
Жека

Ну шо, допрыгались рогули

О
Оленка

В цій статистиці по районам є невеликі неточності. В Т.Реметі є вже понад сорок вірусоносіїв, при чому не тільки в психінтернаті, що страшніше, велика кількість підозрюваних працюють в Ужгороді в Дасторі. Так, їх відсторонили від роботи, але ж вони контактували з іншими працівниками гастроному, тільки Бог знає скількох заразили і скільки серед працівників є скритих вірусоносіїв. А Дастор успішно торгує, малих підприємців збираютттся закривати, а великим злодіям людей заражати дозволено. До речі з найвищими цінами по Ужгороду.

1
1

Нижньому йолопу-провокатору,09:31. Шустрому крісловому експерту. Сам падло розумієш маніпуляцію,айбо примітив шкрябаш.Обись знав йолопе,ош маски носять лем тупі барани- “відповідальні”,які вірувуть екстрасенсам,чупакабрам...но і нормальні мусять надівати смолаву рянду бо не впустять в банк,магазин. Обись знав чорте бандерувський,ош народ заганявуть у злидні,а такі,як ти служать загоньщиками.На майданах загонщиками были “швідомі”, на войну “активісти,волонтери”,а типирь “відповідальні”.ОБИ ВАС ЧОРТ УЖЕ ЗАБРАВ,НЕЛЮДИ! МЕДИКИ У ДОЛІ,ТОМУ І ПИШУТЬ ЇХ ДО СТАТИСТИКИ.ТИХИНЬКО ПРИЗНАЧАВУТЬ ІНФІКОВАНИМИ,ОТСТЬОГУВУТЬ ПРИМІЮ І ДЕРИБАНЯТЬ ЧИНУШІ УДІЛЕНІ 65 МЛРД.ГРН.ВОТ ЧОМУ ТРЕБА УЖЕСТОЧАТИ КАРАНТИН! МЕДИКИ СПІВУЧАСНИКИ ЗЛОЧИНУ!

ТН
Тим не менш

Зараз налетять диванні експерти, які будуть нам розказувати про те, що вірус це чергова світова змова для того, щоб закарпатці не могли поїхати на заробітки, щоб ми зубожіли, ну як мінімум не змогли піти відсвяткувати др у ресторан. Но це точно всьо змова, а ті, хто носять маски, то барани, які головою не думають.

1
1234

Жах!!! Це вже не жарт!!!! То лиш в Липчі масони винуваті

Читайте також