Черговий архітектурний скандал в Ужгороді: на набережній планують звести 7-поверхову будівлю (ФОТО, ВІДЕО)

7
9

На набережній поблизу драмтеатру планують звести семиповерхову будівлю. Людей обурив той факт, що будівництво такою висотою домінуватиме в історичній частині міста і псуватиме вигляд архітектурного ансамблю.

Втім, у міській раді заспокоюють — жодних порушень містобудівних умов нема, місце не відноситься до історичного центру, будівля впишеться в ареал.

Незалежні експерти з архітектури дотримуються іншої думки.

— Управління архітектури та ДАБК ужгородської міськради взагалі втратило страх, видаючи містобудівні умови та дозволи на будівництво 7 (!) поверхового будинку в самому центрі міста посеред 2-поверхової забудови. Олег Боршовський, Ігор Фартушок — поясніть, будь ласка, яким чином ви дозволили це 7-поверхове одоробло в межах історичного ареалу міста та в зоні регулювання забудови 1-ї категорії, де можна зводити тільки 2-3 поверхи? Це свідомий та добровільний акт знищення міста та його ключових історичних містобудівних ландшафтів? Чи вам занесли певну суму? Чи може вас змушують це робити? Поясніть, будь ласка, — кажуть представники Save Uzhhorod.

Коментарі

M
Myr

http://tvoemisto.tv/news/pershi_hmarochosy_u_lvovi_avalon_inc_vidkryvaie_novyy_tsentr_prodazhu_na_syhovi_92035.html

ДН
до нижнього

точно знаю, що у тебе на одну зайву більше, ніж у здорової людини, придурку

ДН
До нижнього дауна

Ти , що вiриш у дядю з бородою на небI, який дивиться за кожним чилядником ?! А зараз питання ,- скiльки хромосомiв в людини?! Не знаеш !! Легше повiрити в Бiблюю , нее !??

Д1
До 12 36

ти шо, даун? ти на стільки тупий, що чіпляєшся до людини тільки за його зовнішній вигляд а те, що ти, придурку, написав про священиків, то це, мабуть, твоя дитяча травма, коли твій вітчим переодягався в священика і виганяв з тебе злих духів своїм "кадилом"

V
vvv

З якого часу потрібно починати відлік історії? З таким підходом, як в деяких "захисників" історичних цінностей можливо нам треба було жити в пещерах та землянках. Пригадую - скільки воні було, коли будували на Театральній будівлю на місці гадюшника. А зараз - це окраса Театральної. Історія не стоїть на місці - історія динамічна. Треба зосереджувати зусилля на збереженні реальних історичних цінностей, а не заперечувати все нове. Врешті решт, нове теж коли-небудь може стати історичним надбанням.

У
уУУу

Так само забудовник (Газда) спотворило вулицю Собранецьку, обіцяли 5 поверхів - доліпили ще пару зверху а потім ззаді ще таку будову. RE 777: Хай будівництво ведеться там де є на то інфраструктура і земля (і воно ведеться)

(
(•_•)

Цей архiтектор в образi бомж-стайл , схожий на православного священника , а священники будь-якоI конфесii -це м’ягко кажучи: пiд@ри, алкашi,чм@шники, педофiли хами i т.д . Тому ця тупа особа , яка , яка дуже любить « грошI на шару» е нiхто -iнше, як « чiнушне ГIVНО» . Слава Вукраiнi!!

7
777

Якщо чесно ці волання про ці всі спадщини вже просто остогидли, більшість людей радіє, що ведеться будівництво, що можна буде купити квартиру на набережній і жити там із задоволенням хоч 10 поверхів будуйте!!!!

ОА
оа ао

Найпереконливiше звучать коментарi про особливий архiтектурний ансамбль вiд людей, за спиною яких обсипаються стiни, прогнив дах, а цегла сама проситься на землю.

Читайте також