Черговий піар: Закарпатська ОВА прозвітувала про "ремонт" дороги Іршава-Довге

43
6

Вже вчетверте за п'ять років голови Закарпатської ОДА звітують про ремонт дороги обласного значення Іршава-Довге, проте проблеми з бездоріжжям так і не зникли.

Раніше Mukachevo.net неодноразово розповідало про вщент розбиту дорогу Іршава - Довге, яку почали ремонтувати після велелюдних протестів через. Однак з початком російського вторгнення ремонт автошляху зупинили.

Так, після чергової публікації Mukachevo.net про проблему бездоріжжя, на стан дороги нарешті звернув увагу голова Закарпатської ОВА Віктор Микита. Голова ОВА "взяв на особистий контроль" ремонт автошляху.

Так, 26 квітня розпочався довгоочікуваний ремонт автошляху протяжністю 2,1 км від міста Іршави до села Дубрівка та від Дубрівки до села Білки. Проте двома кілометрами нового асфальту так і обмежилися.


Незважаючи на частковий ремонт дороги, на сайті Закарпатської ОВА прозвітували про завершений ремонт автошляху від міста Іршава до села Дубрівка та в Білківській територіальній громаді. Проте після ремонту розмітку на новий асфальт так і не нанесли.


Саме в Білківській громаді проклали всього кілометр нового асфальту, який "забули" з'єднати з раніше прокладеною дорогою від села Луково. Тому водії з гладенького асфальту їдуть по ямах близько кілометра, потім знову кілометр гарного асфальту, і знову 3 кілометри бездоріжжя.


Не набагато краща ситуація й між селами Білки та Дубрівка. Ділянка цієї дороги всіяна ямами, проте останні півкілометра дороги автошляху до нового асфальту трішки підлатали.


Водії обурені таким ремонтом дороги обласного значення та нарікають, що хоча голова ОВА Віктор Микита "взяв на особистий контроль" ремонт автошляху, однак проблему з ямами тут так і не вирішено. Дехто з водіїв вважає, що обласна влада вирішила вчергове попіаритися на такому "ремонті" автошляху.



Слідкуйте за нами у Facebook та Instagram.

Також підписуйтесь на наш Telegram та Youtube.

Дізнайся першим!


Коментарі

П
ПЕТРО

РОЗМІТКУ ВАМ НА ЧОЛО А НАМ ЯМИ ЗАЛАТАЙТЕ

В
Василь

Исе гірше чим піар а це не ремонт а якась напасть взяли гроші вс....ся и пішли по Микиту ганьба

СС
Степан Сокира

А мене цікавлять кошти списані на ремонт і дотримання технології ремонту. Чому тепер не перевірять товщину асфальту і не перевірять скільки дописали. Чому тепер не пишуть про температуру асфальту і технологічну міцність. От як піде Микита з посади, тоді всі почнуть відкривати кримінальні справи. Де ті гребані контролери і прокурори тепер.

В
Варош

Єдні аферисти при владі,лем ся добрати до корита а на всьо другоє насрати Закарпатська політика

СД
Се дурдом

По документах там майже новенька дорога. Лиш люди її ніколи не побачать!

М
Мукачево

Короче з Микитом у руля закарпатська автономія непутьова

Читайте також