Черговий рекламний «ляп» закарпатських регіоналів (ФОТОФАКТ)

7
10

Це фото надіслав Мукачево.net один з читачів на Тячівщині. Кому спало на думку помістити рекламний банер Михайла Шелевера на паркан цвинтаря одного з сіл району – сказати важко. Тим паче, з таким промовистим гаслом.

До слова, зовсім нещодавно з закарпатськими регіоналами стався ще один рекламний конфуз: на Іршавщині було розміщено борди з зображенням танку, на якому написано «За Бушко!». За радянських часів на танках писали «За Сталіна!». 

Коментарі

Ж
журналіст

це виглядає трохи смішно)) особливо, якщо врахувати, що це фото з"явилося у відповідь на подібний хід зі сторони регіоналів. за кілька годин до цього в інтернеті з"ялася фотографія такої ж розтяжки над воротами цвинатаря, але вже від імені петьовки)) власне, у це я таки вірю, тому що саме петьовка у тячівському та рахівському районах з місяць тому дуже активно піарився прибираннями цвинтарів. може, таким чином просто намагався не дати людям забути, що він їм ну дууууже поміг?)) а це фото - відверта провокація... стибзили розтяжку й організували комедію на всю область) а редакція сайту могла б для підтвердження власної об"єктивності та політичної незаангажованості опублікувати і фото з петьовчиною розтяжкою. слабо???

ТН
та ну

кусок банера вартістю не більше 200грн, картинка у вільному доступі в інтернеті. текст "шелевер" і хоч міклухо маклай школьник доліпить. не такі великі витрати для чорнухи,по карману даже студенту Мук.нет міг би і щось серйозніше замутити)

С
сердитий

Панове, робити політику на глупостях агітаторів? Невже "Мукачево нет" не варте більш солідніших публікацій?

F
Fredy

Мук.нет, криза жанра? Вже тем для обєктивного висвітлення не залишилось? М-да, ця стаття заставляє читача глибоко задуматись про сутність буття. Молодці, автори, і ще й гонорар за сенсацію получили.

L
L_C

Дотепно, але дуже схоже на мавпування "у відповідь" - бо ще раніше було опубліковано мережі оце: http://chas-z.com.ua/politics/petovka-zaklikaye-mertvih-golosuvati-za-sebe-foto

П
ПРбандуГеть

ПР-бандюки вже з розуму посходили, вони не розуміють що роблять. В них одне в голові, як залишитися при владному кориті

ВЗ
вуйко з полонини

да місто там для всіх регіо-Анналів і їх Прихвостнів типу Шеллеверра,Бушшшка,Закуренноггго, ДЕрркачча,та інших мало буде коли поженему цю наволоч з нашоъ украънськоъ Землі!!А Цвинтар Католицький !!!

M
mr.Kukuruzo

LOL :)))))

Ч
читач

Ну це або насміхаються, або вже цілком втратили глузд регіонали...

9
911

Ну это явно специально сделали,новость не актуальна и такое только детям рассказывать :)

Читайте також