Червене вино — 2017: за місяць до фестивалю заявки подали вже понад 30 виноробів

5
7

А вино на фестивалі продаватимуть тільки учасники-винороби.

Про це на тематичній прес-конференції заявив керівник турінфоцентру Мукачева Максим Адаменко. 

- Зараз ми займаємось перевіркою кожного бажаючого винороба, який планує взяти участь у фестивалі "Червене вино - 2017". Їздимо до них вгості, перевіряємо, чи насправді кандидат займається виноробством. Купити вино можна буде тільки у них, - додав Максим Адаменко.

Згідно нових умов участі у фестивалі, винороб може вибрати собі будь-який павільйон методом аукціону, якщо заплатить за нього більше інших бажаючих.  

Відео цілої прес-конференції можна переглянути тут.   

Коментарі

А
Анна

І це нормально? аукціон? Це того що мигнулого року перед останній домик був Ковача, і тоді він був ще не добудований, то тепер спеціально для нього міняються умови участі? Не справедливо! це ж скільки літрів вина треба продати щоб окупити тільки будиночок? як тоді з справді Домашнім вином можна брати участь? це треба мати гектари виноградників! а ті хто має гектари то займається не домашнім а професійним виноробством!!!

НС
не скажу

А здавалося б -до чого тут Балога?....

П
покупець!

давайте від виноробів по 20 тисяч брати! а від шашличників по 50. тоді літра вина буде 200 гривень, а порція шашлика 70. і ще перенесіть святкування не в парк,а на Шибку. от тоді буде класно. 20 років фестиваль робили, а тут за 2 угроблять в ноль.віват професуро!

ДД
ДО До вуйка

Ти ще припиши сюда Обаму авать Трампа. У декларації знавуть записати чесно зароблені міліони. Хвалилися ош на капітальний ремонт вул. Індустріальної виділили 200 млн. грн. Так Лоці-бачі з ДРСУ так файно лопатов заметав і уплескав ямки, шо аж серце ся радує.

ДВ
До вуйка

Ця дорога на балансі області вуйку, так що це обличчя москаля та порошенка

Ю
Юра

Кацік теж депутат.

В
Вуйко

А як ся нарід буде добирати у Вариш на сись празник? Обїзна коло Кацика - то лице нашої влади. Пустили грузовики кругом, а два кілометри дороги типирь сплошне жахіття. Хотя може чекали снігу, оби асфальт покласти.

Читайте також