Червене вино-2017: За новими правилами вино можна буде придбати лише у виноробів

10
8

Сьогодні міська рада Мукачева затвердила умови участі у фестивалі-конкурсі "Черене вино-2017".

Так, на території фестивального містечка наступного фестивалю працюватимуть 16 харчових павільйонів (з них 6 гарантовано передбачено для підприємців міста, 10 – всіх бажаючих), 40 винних та 18 сувенірних. 

Мукачівська міська рада запевняє, претенденти на участь в конкурсі зможуть обрати павільйони через відкритий аукціон.

Вже визначено ціну лотів. Так, початкова вартість оренди харчового павільйону становитиме 20 тисяч, сувенірного – 5, винного – 8. Аукціон проходитиме в онлайн-режимі.

Визначено й дати проведення аукціонів. 15 грудня, о 13:00 – для харчових павільйонів, 16 грудня, о 13:00 – для сувенірних павільйонів та 17 грудня, о 11:00 – для винних будиночків. Місце проведення – сесійна зала. Заяви приймаються у Центрі надання адмінпослуг (каб. №8).

Серед нововведень – власники винних будинків не матимуть права продавати продукти харчування, а власники харчових павільйонів – вино. Також розроблені нові вимоги до участі у фесті.

Так, винороби повинні підтвердити наявність обладнання для виробництва вина та підтвердити наявність виносховищ для зберігання вина.

Кожен учасник зобов’язується прийняти участь у конкурсі на краще вино та надати взірці для дегустаційної комісії.Учасникам виноробам дозволяється реалізовувати виключно виноградні вина.

Учасники, які реалізовують сувенірну продукцію, продукцію власного виробництва (пряники, бублики, солодку випічку, продукти бджільництва, сир, бринзу) повинні представити продукцію власного виробництва (фото з взірцями власної продукції).

Для їстівних продуктів представити довідку, що підтверджує виготовлення продукції в домашніх умовах (сир, мед), ветеринарні довідки або довідку Держпродспоживслужби.

Переваги мають учасники, вироби яких містять символіку фестивалю «Червене вино», «Мукачево», «Закарпаття» та інше.

Коментарі

М
Мурчик

мягко кажучи- за попередника (мера) було краще в рази !!!!

Л
Люся

Организация нульова купивим (вина порошку), дорого за 90, якого можна купити у бобовищи за 15 грн. за литер крумпли сири туристив нема дуже багато циганив (Це все адресовано организаторам ярмарки). Ще такого року не було щоб так було галимо!!!. Либше в центри оббльовано чем у паркови тошно. Подойшовим до сцени номер 1 та чекавим пив дня тай нико не спивав.

Г
гість1

гість, фестиваль називається "червене вино", а не "мукачівський шашлик"

Г
гість

Якщо гості фестивалю стояли за шашликом по 40хв і там же могли взяти вина,то по нових правилах треба буде уже біля двох торгових павільйонів вистояти і на кінець не знайти місця аби як люди присісти. Цікаво чи стояли у чергах розробники правил?

М
Мукачево

Коли хазяїн міг принести корчажку другу вина продати тоді можна було випити доброго вина ----а тепер хто може заплатити 8 тисяч за місто той хто робить вино з порошку цукру смакові добавки та з чого буде доброї вино

ТС
Т9 соррі

Т9 соррі

ДВ
До Віталька

Нет таким чином відсікаються хтрі марги які наколотять порошка та здерають бешені гроші з людей !!! Вобще шапку знимаю перед тим ко се придумав я хочу прийти на ярмаркудопомогу вина і упити то за шо я даю свої гроші!!!! Ато за останіто роки устройили там бізнес площадку, ниякого контролю кцпляю стаканчик вина за 15 якоє наколотили з порошка!!!!! Кібим не знав та бим не казав.. знакомий там продавав вино який живе на увартирі)))))) то уже смішно!

В
вiталька

Тобто таким чином "дешево і грубо" відсікаються дрібні винороби, і дається "зелене світло" для тих, у кого "є гроші", але немає якості, так ?? Я просто "в захваті" від таких нововведень. ://

Читайте також