Червоний Хрест Іршавщини надаватиме допомогу обмороженим

14
0

Відкриваючи чергову нараду керівників відділів і служб райдержадміністрації в.о. голови райдержадміністрації І.І. Мошкола найперше звернув увагу всіх учасників на погодні умови, необхідності дотримання теплового режиму в закладах і установах, а у випадку пониження температури більше як - 20 градусів за Цельсієм, припинити навчання в школах. Проаналізовано можливості медичних закладів та районного товариства Червоного Хреста по наданню першої допомоги на випадок обмороження громадян.

 

Начальник фінансового уаправління райдержадміністрації О.М.Симчик зробила детальний аналіз щодо ефективності використання коштів , що виділялися по програмах соціально-економічного розвитку району, підготовлених та реалізованих структурними підрозділами РДА. Цьогоріч, зауважив заступник голови РДА Ю.І.Фельцан, буде запроваджена практика, коли керівник профільного підрозділу чи установи   захищатиме доцільність тієї чи іншої програми на 2012 рік у голови райдержадміністрації із одночасним звітом про її реалізацію у минулому 2011 році.
 
Із січня наступного року вступає в дію новоприйнятий Закон України «Про державну службу». Про права та обов’язки державних службовців, новації у присвоєнні їм рангів та віднесення їх до окремих підгруп, нові вимоги при вступі на державну службу - інформував присутніх начальник юридичного відділу апарату райдержадміністрації В.І. Костак. А про спеціальну перевірку щодо осіб, які претендують на зайняття посад, пов’язаних із виконанням функцій держави- завідувач сектору взаємодії з правоохоронними органами та оборонної роботи апарату РДА С.Ф.Жидик.
 
Про поточні справи, зокрема про проведення державними службовцями самооцінки говорив керівник апарату РДА О.В.Козенюк.

Коментарі

Ще немає коментарів, будьте першим!

Читайте також