Четверо ужгородців напали на патрульних, коли їм зробили зауваження

4
7

Група хуліганів розпивала спиртні напої прямо на дитячому майданчику по вулиці Заньковецької.

Як розповідають в Патрульній поліції Закарпаття, про зухвалих молодиків повідомили правоохоронців небайдужі ужгородці вчора, близько 21:20 год

Прибувши на місце виклику патрульні побачили молодих людей, які розпивали спиртні напої прямо на дитячому майданчику по вулиці Заньковецької.

Поліцейські дали хуліганам зауваження. Однак вони почали агресивно поводитись, а після чого, дівчина з компанії, вдарила патрульного в обличчя.

Під час затримання дівчини, троє її друзів намагались завадити поліцейським та чинили опір.

У підсумку, усіх нападників добправлено до Ужгородського відділку поліції.

Молодикам загрожує кримінальне провадження.

Коментарі

Ж
Житель

Добре що хоч дістали і почнуть хоч чухатися ,бо на вулицях реальний беспредел . Коли починали то чіплялися до дурниць а зараз........

Т
Троцкій

Айно. Треба новий конкурс в поліцію. Набір Чаків Норісів. Щоб довго не говорили, зразу пяткою в челюсть.

Й
й

Три полоскі на спортивці, усі діла. То може романи, вони любльать так одягатися. А що хотіти від романів, вони люди вільні.

Н
Няньо

Се не поліція а якісь нимочі бо вєчно їх бють, посилавуть. У Новому районі вже давно є 2-3 збіговиська говнюків які нападають на людей які вчать їх жити. Кучкуються сі смоляки біля магазина МЯСКОВ де їм продають спиртне та в підвалах будинків по вул. Легоцького 52-72 . У тому районі вже давно треба почати робити рейди, особливо після випускного.

Ю
ю

можливо, було так - патрульні зробили зауваження і вимагали негайно припинити хуліганські дії - розпивати алк. напої на дитячій площадцію. Можливо, причиною також було те, що алкоголь притупляє слух - пияки не чують один одного і починають кричати. Якщо серйозно - потрібно відновлювати витверезники.

U
u78

Держите меня семеро - ПОЛИЦЕЙСКИЕ СДЕЛАЛИ ЗАМЕЧАНИЕ ХУЛИГАНАМ!!! ))) Вместо того, чтобы сходу упаковать дебилов! Пока эти аваковские придурки будут уговаривать криминал, - их самих опустят ниже Закона!!!

О
О

У Нас на каждой площадке распивают и "мамаши"с колясками получив "детские",им для этого и столики понаставили во дворах,курят,орут всю ночь и никто ни на кого не нападает-просто НЕТ патрульных

Читайте також