Четверо жителів Берегівщини поглумилися над державним прапором

10
10

Четверо жителів одного із сіл Берегівського району були затримані співробітниками райвідділу міліції за наругу над прапором України.

Вночі 31 серпня четверо осіб віком від 16 до 23 років зірвали  та в подальшому пошкодили  український прапор в місті Берегові.

Зловмисники перебуваючи на підпитку зняли державний символ з одного з будинків в центральній частині міста створивши так звану «живу драбину». Співробітники  Берегівського районного відділу  міліції, протягом дня, встановили  та затримали підозрюваних. Триває слідство, пише СЗГ УМВС України в Закарпатській област.

Коментарі

Н
Неймар

для McMurphy може в тебе з логіков туго.в Берегові живуть і українці. які могли зробити такий вчинок.сразу угорці.

К
Коректор

Безумовно, наДругались:)

M
McMurphy

ДЛЯ Неймар А чого берегово називають бегсазом???? у вас шо з логіков в усіх туго???

Н
Неймар

Може бути й провокація ВО Сволоти, знаючи іх вони люблять бути "обіженими".багато хто пише угорці.чого сразу угорці це зробили?

ДЛ
До Лесі

Звідки у Вас така впевненість,що це зробили угорці?У Берегові не може бути п"яний українець чи хтось інший?Як можна когось винити,незнаючи правди?Недавно таке трапилось десь на сході,виходить угорці і там побували.

Л
Леся

Чому мовчать КмкС І ДпуУ що таке робиться у Берегові.Бо якби тронули мадярську символіку то знав би про це всесь світ.А Український прапор мав би бути і їньою символікою бо вони теж проживають на УКРАЇНІ і отримують українську зарплату і пенсію і тп. і т.д.А молодики п"яні це неподобство робили за чиєюсь вказівкою.Однозначно!!!

К
коректору

(РОС)-надругались наругались-т.е. долго ругались, устали, помирились..и пошли бухать вместе...

0
007

Хочу вірити,що це не провокація свободи,але знаючи їхні здібності,віра щось слабне.

M
McMurphy

Покарайте шліфонів мадярських!!! Щоб слідуючий раз такого не повторилося.

К
Коректор

Наругались (рос.) = поглумилися (укр.) Або вчинили наругу.

Читайте також