«Children patrol police»: в Мукачівській ЗОШ №1 запрацював шкільний патруль (ФОТО)

30
17

Наразі це перший заклад освіти міста, де функціонує "Children patrol police".

Як повідомляло Мukachevo.net, сьогодні 7 листопада, на базі ЗОШ №1 ім.О. С.Пушкіна відбулося відкриття нового проекту під назвою «Children patrol police».

До дитячого патруля входять учні, віком від 11 до 16 років, які будуть дивитись за порядок в школі та на різних освітянських заходах.

Діяльність проекту спрямована на пропаганду вивчення та дотримання правил дорожнього руху і проведення профілактичної роботи між учнями та молоддю з метою профілактики проявів протиправної поведінки та попередження злочинів у дитячому середовищі.

Юні поліцейські вже пройшли навчання, а сьогодні склали присягу.

На складанні присяги "Children patrol police" була присутня начальник управління освіти, молоді та спорту міськвиконкому – Катерина Кришінець-Андялошій, яка звернулася до всіх присутніх із вітальним словом.

Вона побажала новим поліцейським гарної роботи та успіхів, а школярам підтримки до свої друзів та гарної поведінки.

Коментарі

М
Майдауну

Скорую, быстрее, тут ниже отписавшемуся организму плохо. Пиши куда ехать. Для него исторические личности это - высокие материи. Бессвязная речь,и все признаки обсессивно - компульсивного расстройства с усилением шизофрении. По своей семье людей не судят, дядя. Очнись. Папка твой пацанёнок - алкашик.

М
Майдаун

До 19:50.Пацаненок-алкашик,ти б мовчав за вашу бурячанку бо так,як ви жрете, мало хто в світі упиваєся.Я тобі вже казав,що в школу треба було ходити,а не курити в параші.А хто построїв?Ти мозжечком своїм гадаєш,що то бандера з шухевічем построїли заводи,фабрики...Та Бог із ним,високі матерії не для тебе!Представ,що в критичні часи,а з наркотою зараз такі,то діти принесуть більше користі,як ти обкурений і їже з тобою.Но раз тобі холопе тхне “совок” із тимурівцями і поліція шкільна не довподоби,то судячи з твоїх “умозаключеній” тобі найкраще підходять “порядки” малолітки,звідки ти і вийшов!

ДМ
До майдауну (•_•)

Реалii вукраiнськi такi: по-перше , Бога немае, Буди немае, Яхве немае ,Oдiна, немае, Ра i iм подiбних богiв немае , тiльки у ваших головах ! По-друге, все що мае вукраiна-це все побудовано не вукраiнцями , а украiнцями за часiв СССР , Царською Росieю,Польшею, Венграми, Чехами i т.д. Крапка ! Якщо хтось мае iншу думку , то давайте називайте факти ! Чекаю на аргументи , шумери !))

Й
Йоу

Глобалісти спаплюжили шкільну освіту і виховання спочатку на Заході, а нині взялися і за Україну.

М
Майдауну

"Всё что вокруг, создал Б-г и СССР"... Мда...о чем с тобой говорить? Иди прокапайся. Дети должны следить что бы не росстреляли школу???? Ты в своём уме, дядя? Несовершеннолетние следить за оборотом наркотиков? Причем тут моя? Где я поддерживаю её создание. Ти шо вже хильнув чарку? Обострение?

М
Майдаун

До 14:09.Ту площу в Києві також СРСР побудував!Што з факелами ходити?Што там пропогувати,все,що маєш навкруги створив Бог і СРСР.А ну ти смільчаку,попропагандируй за неньку!Чи має што пропагандувати?То ти не відчуваєш різниці,а я прекрасно відчуваю.Тоді тимурівці допомагали старшим,а твоя поліс чілдрен має від наркотиків оберігати і слідкувати,щоб не розстріляли школу!Раб ти,рабом і помреш!

М
Майдауну

Пропагандируешь ценности СССР? Если смелый такой скажи это на площади в Киеве,а не тут рассказывай. Разницу чувствуешь между "жовтеня, піонер, комсомолець" и «Children patrol police» ?

М
Майдаун

До 13:00.Закінчував радянську школу,так,де в цінностях були розум,виховання,культура!А ти де в звіринці вчився?Я і жовтеня і піонер(тимурівець)і комсомолець.Ну тобі до тимурівця,як уркові до академіка.А совок,як раби виражаються,це шанель N5 порівняно з тухлістю сьогодення!Найбільше кричать про “геройство” боягузи,найбільше кічаться нехлюї.А порядок в школі потрібен і в часи радянські в школах були чергові.Мені здається,що найбільш незадоволені нововведеням,наркоторговці.

А
Антал

А пак будуть ходити у дуфорт напротів ліцея на багоу, кукіс і гараж)))

М
Майдауну

А ты по всей видимости в школе благородных девиц учился, да? Или при союзе школу заканчивал, когда все отношения школьные и между ученикам и учителями были другие. А скорее всего ты один из тех школьных обиженнок кто с удовольствием бы вступил в такую компанию и жаловался что за школой курят и прогуливают уроки. Попахивает совком...ты что, латентный тимуровец, или октябрёнок?

М
Майдаун

Прохор в тебе якісь дивні поняття про “авторитет”,попахують криміналітетом!Взятки,шестерки.....тобіб самому в школу не похібило б повторити!

МО
Майдауну от Прохора

Глаза разуй, написанно же, в первой. Выгодная тема, подписать детей что бы они гордились тем что носят какой то шеврон и что то из себя представляют, "почувствуй власть с детства" . Ну как раз сбор активистов с кем итак в классе никто не дружит, им то и терять нечего. Классно будет когда им какие то "взятки" начнут пихать, типа оплаченного в столовке обеда, пусть приучаются, с молоду. Молодец Николай Николаевич, разрушай всё. Следующим шагом убирай О.С. Пушкіна из названия школы, пусть будет имени Кенеді...John F. Kennedy Elementary Scholl I - III ступенів.

М
Майдаун

Дуже добра ініціатива!Ще якби вона отримувала підтримку від адміністрації,силових структур,то це б дало прекрасний результат.Бачу діти,що входять в цю структуру спортсмени,каратисти,так,що сильні духом і фізично сильні! Школа зараз,маю на увазі позакласний період,дуже любима криміналітетом. Але для чого давати англосаксонські назви!? Прохор,ти напевно вчився в спецшколі!?

О
О

А школьного сантехника или токаря-столяра, не дано было задумать,нашли чему подражать,давайте еще таможенника и налоговика и за Державу я спокоен

П
Прохор

Я когда учился в первой, у нас таких "шестёрками" называли или "крысами", гнобили и не уважали. А теперь приколись, если сдаёшь друзей ты не мудак а "patrol police". Хм, десь нас найо....ть.

М
Майдаун

Це так щиро по українськи "Children patrol police". Патріотично аж чуб у бандери затрясся!

M
McMurphy

Ідіотизм і бажання подлизати Києву немає меж у голові Марценишина

Читайте також