Чісора вибачився перед Кличком

28
0

Британський боксер Дерек Чісора вибачився перед Віталієм Кличком за свою поведінку до і після бою за титул чемпіона світу за версією WBC.

"Найгірше в нинішній ситуації, що я підвів свою родину, свою команду й - що гірше всього - спорт, який люблю", - мовиться в заяві Чісори, текст якої цитує «Взгляд».

При цьому він також визнав, що його дії "були зовсім непрофесійними".

Хей та Чісора побилися в Мюнхені, після того, як Чісора програв бій за титул чемпіона світу в суперважкій вазі за версією WBC українцеві Віталію Кличку.

Незабаром після цього Чісора був затриманий німецької поліцією, яка допитувала його кілька годин. Згодом його відпустили без висунення будь-яких звинувачень. Втім, поліція все ще розшукує Хея, який встиг покинути Німеччину.

Під час словесної перепалки і кулачного бою між Хеєм і Чісорою останній погрожував застрелити суперника. Чісора також звинуватив Хея в тому, що той намагався порізати його розбитою пляшкою. "Якщо Девід не захоче зі мною битися, я його просто спалю", - додав при цьому Чісора.

Британська рада з контролю за боксом вже почала розслідування поведінки Чісори "до, під час і після" поєдинку з Кличком. Перед поєдинком в Мюнхені Чісора вдарив Віталія Кличка під час зважування, за що був оштрафований на $50 000.

А вже на рингу, коли перед глядачами з'явилися як боксери, так і групи їх підтримки, Чісора плюнув водою в обличчя братові Віталія Кличка Володимиру. Після фінального гонгу Чісора попрямував в український кут, і між двома боксерами сталася перепалка.

Нагадаємо, генеральний секретар британської Ради з контролю за боксом Роберт Сміт заявив, що британським боксерам Дереку Чісорі і Девіду Хею загрожує довічна дискваліфікація за бійку на прес-конференції в Мюнхені.

Коментарі

Ще немає коментарів, будьте першим!

Читайте також