Член КУН мало не зірвав засідання громадської ради у Мукачеві

18
17

На сьогоднішньому засіданні громадської ради при Мукачівському міськвиконкомі, занадто активний представник Конгресу українських націоналістів, який, до речі, не є членом громадської ради, неадекватно висловлювався у сторону міської влади та вимагав перейти до радикальних дій.

Після затвердження порядку денного чергового засідання громадської ради, члени вирішили заслухати звіт начальника відділу економіки мукачівського міськвиконкому Світлани Васільцюн, яка мала на меті підбити підсумки минулого року та розповісти про перспективи економічного розвитку міста на наступний рік.

Але, у сесійному залі, почав вигукувати з місця представник Конгресу українських націоналістів, який захотів закликати до радикальних дій містян проти влади.

На прохання членів дочекатись своєї черги, він почав грубо відповідати. У ситуацію втрутився міський голова, який і вирішив конфлікт. Націоналіст покинув залу, а громадська рада продовжила працювати.  

Коментарі

E
ERRROR

У писок схряскати було націоналіста. Треба стіну постройити на границі із Львовом.

ШК
Шахта к 333

Аплодирую вам стоя!!!

3
333

Прийдуть "галичани" і тоді лем ся начне - "мадярів", "румунів", "словаків", "русинів" - ГЕТЬ. Короче все корінне населення. У мене дідо в гробі перевертаться коли чує ош, я козак:)) у нього чуба не боло:)) і ни про якого Бандеру нико і не чув, а тихо газдовали, дітей воспитовали в любові до Бога і людей.... і тому "корінних" закарпатців на "майданах" і неє... а є тоті котрі прийшли сюда при комуняках, котрих МИ прийняли, а скоро будуть нас гнати з нашої хижі...

ШТ
Шахта толе

????? Я плохо владею вашим жаргоном? Переведите хотя бы на укр. Очень интересно:)

Т
толя

спасибо за оперативный ответ,шахта вы мінджа.

Н
Нижеписавшему

Шахта мукачевская, если так интересно . А о донецких, я особо не ощутил их командование на Закарпатье, никто не угнетал, не надвязывал свои взгляды , чего не скажеш о галицаях

Ш
Шахті

Я не агітую за галіцаїв або як ще називають їх "з-за перевала". Айбо і не хочу шоб нами і тобою в т.ч. "шахто" керували донецькі, які через "три перевали" від нас. PS: а ти шахта, ужгородська чи чи донецька? Не в обіду

ШК
Шахта к толе

Это тебе твой папа рассказал, что много лет назад не понял как пользоваться резиновым изделием и так появился ты?!

Т
толя

шахта ты же резиновое изделие,тебя не понять.

Ш
Шахта

Я пишу на том языке, на котором хочу! На русинском тоже умею, но ввиду того что он исторически литературно беден- мне тяжело свои мысли одевать в слова, а на украинском не буду писать принципиально, хотя владею им в совершенстве:)А насчет выпадов о серебрянниках-это вопрос скорее к вам Печенюшкин!

Н
наталія

вам аплодують вороги України за відсутність згуртованості в ці тяжкі часи для України.

F
fr

for Schahta: пиши, козел, на украiнськiй мовi, вать на русинськiй. Удкiть ти, чужинцю, kazzap. Кiлько сребникiв дiстаэш за рядок? Тролль ти довбаний..

Ш
Шахта

А что вы думали?! Что если галицаи придут к власти на Закарпатье будут командовать местные жители?! Это очень наивно и глупо:) вы сами с ними заигрывали, сами позволили вставить себе в рот фашистские кричалки, которые нелепо звучат из уст коренных закарпатцев, вы фактически продали Закарпатье грязному бандеровскому сапогу... Толи еще будет!

М
микола

розбудили "звіра"? тепер буде вам сповна.

ЯУ
Я!!!! УКРАЇНКА!

Дорогу МОЛОДІ!!!! Слава Укарїні!

Х
ххх

старі пердуни, кого вони ціуавлять зараз.

М
Мукачівці

Ця громадська рада - пенсійний фонд Мукачева!

Читайте також