Чохол на Apple iPhone 16: Рекомендації щодо правильного вибору

18

З нетерпінням очікуєте на появу у продажі новенького Айфон 16? На радість багатьох, чекати залишилося недовго. А поки купертинці готують презентацію новинок, можна вже зараз обдумати купівлю чохла, який захищатиме пристрій від подряпин і пошкоджень.

Чохли на Apple iPhone 16, на щастя, вже доступні в багатому різноманітті, та все ж до вибору того самого аксесуара слід підійти дуже відповідально, щоб, як кажуть, не прогадати.

Головне, робіть це без поспіху і обдумано. А якщо ви ще врахуєте кілька рекомендацій, про які далі піде мова, будьте певні – ваша покупка буде більш ніж вдалою.

Який форм-фактор чохла вам до вподоби

Як вже згадувалося, асортимент захисних аксесуарів дуже багатий і різноманітний, можна обирати між чохлами-накладками і чохлами-книжками. То якому віддати перевагу?

Все залежить від того, які критерії для вас на передньому плані. До прикладу, накладка захищає задній бік корпусу смартфона і боковини, може також мати спеціальні «дверцята» для роз’ємів, але дисплей залишається відкритим.

Що ж стосується чохла-книжки, тут йдеться про захист усього корпус девайса, у тому і тачскріна. Проте не для всіх таке рішення підходить з практичної точки зору.

З чого виготовлений аксесуар

Зараз чохли виготовляють з найрізноманітніших матеріалів, а саме:

  • Полікарбонат та силікон;
  • Термополіуретан, штучна і натуральна шкіра;
  • Комбіновані (наприклад, пластик + метал);
  • Натуральне дерево і т.д.

Якщо говорити про популярні рішення, то це полікарбонат і силікон, позаяк такі чохли і міцні, і надійні, і добре справляються зі своїми задачами, і мають доступний цінник.

Бо, приміром, шкіряні чи дерев’яні варіанти можуть коштувати в рази дешевше, що для багатьох є суттєвим фактором.

Крім того, обираючи аксесуар, упевніться, що він має внутрішнє оздоблення. Як правило, це мікрофібра, яка дає додатковий захист і запобігає появі подряпин від контакту чохла з корпусом.

Зовнішній вигляд

Коли вже чохли доступні в такому різноманітті, було б дивним рішення купувати їх, як кажуть, наосліп. Під час вибору такого товару, опирайтеся на власні смаки і вподобання. Тобто якщо вам до душі чорний чохол – беріть чорний, якщо білий – тоді білий. Це стосується і всіляких малюнків, абстракцій, надписів.

До речі, якщо ви плануєте користуватися бездротовою зарядкою, упевніться, що чохол підтримує технологію MagSafe. Це важливо!

Купівля захисного чохла на Apple iPhone 16 – розумне рішення, бо це, якщо можна так сказати, інвестиція у цілість пристрою та збереження його первинного вигляду. До того ж такий аксесуар ще дозволяє зробити телефон унікальним, не таким як у всіх. Можливо, для когось це важливо. Головне, підійдіть до вибору відповідально, і тоді ви не прогадаєте.

На правах реклами

Коментарі

Читайте також