Чоловіча куртка - незамінний предмет одягу

9
0

Всі види чоловічих курток, перш за все, повинні добре виконувати свою основну задачу - захищати ваш організм від несприятливих зовнішніх умов.

В інтернет-магазині decathlon.ua представлені наступні види чоловічих курток:

  • куртки Softshel;
  • дощовики;
  • вітровки;
  • демісезонні куртки;
  • мембранні куртки і т. д.
  • пуховики

Якщо вам потрібна універсальна куртка, як для міста, так і для гірських походів, варто звернути увагу на пуховики. Вони забезпечують максимально можливий тепловий комфорт і, в той же час, прекрасно дихають, а, завдяки своїй м'якості, забезпечують дуже приємні відчуття. Вибираючи цей тип одягу, необхідно враховувати його майбутнє застосування. Якщо переважають прогулянки в місті, то досить буде куртки з меншим вмістом пуху, яка легше і візуально менш «надута». Однак якщо ви збираєтеся в гори, то знадобиться чоловічий пуховик для трекінгу в горах. Велика кількість пуху і правильно продуманий крій дозволять забезпечити безпеку навіть в найсуворіших умовах.

Чоловічі куртки для мінливих погодних умов

Навесні або восени завжди складно підібрати відповідний одяг. Цим порами року притаманні коливання температури, переривчастий дощ, а іноді сильний вітер. Чоловіча куртка для такої погоди, особливо якщо вона використовується для занять спортом, повинна мати відмінні параметри стійкості до вітру та дощу. Крім того, вона не повинна бути занадто теплою, щоб не викликати надмірного потовиділення. В таких умовах відмінно себе зарекомендували мембранні куртки і куртки Softshel, які забезпечують комфорт, незалежно від погоди. Спортивний стиль цього типу одягу ідеально підходить для всіх видів фізичної активності. Такі куртки захищають від вітру і дощу, а під них можна легко заправити навіть тонкий фліс або толстовку.

Для лижників і альпіністів

Кожен шанувальник лижного спорту або альпінізму знає, що без правильно підібраною куртки немає сенсу йти в гори. Тому вибір одягу не слід залишати на волю випадку. Варто довіритися виробникам брендів, які мають багаторічний досвід створення чоловічих курток даного типу. Такий одяг має бути максимально якісною, адже це один з факторів, що забезпечують безпеку в горах. Що стосується матеріалу, то, крім обов'язкової мембрани, куртка повинна бути оснащена технологією DWR, тобто durable water repellency ( «зносостійка водовідштовхувальна просочення»), що дозволяє воді стікати з поверхні матеріалу замість вбирання.

Коментарі

Ще немає коментарів, будьте першим!

Читайте також