Чоловічі кросівки - оновлення колекцій вже доступні у New Balance

4
0

Чому чоловічі кросівки New Balance - розумне придбання.

Колись Нью Беланс був лише невеликою майстернею по виготовленню корегуючих пристроїв. Її заснував Вільям Райлі, і його ідеї дозволили справі еволюціонувати до самостійної, відомої серед місцевих компанії. Ви напевно чули про унікальний супінатор з трьох точковою опорою, який винайшов Райлі. Він став основним продуктом для компанії на наступні декілька десятиліть.

Проте амбіційність вищого керівництва не сприяла розширенню бізнесу. Лише в середині 20-го століття новий власник використав увесь наявний потенціал, щоб просунути бренд та привернути до нього загальносуспільний інтерес. Лейбл почав активно співпрацювати з різними спортсменами, а трохи пізніше спонсорувати міжнародні змагання. Багато відомих атлетів перетинали фініш у брендовому взутті, а згадування бренду на сторінках профільних журналів стало постійним. Звісно саме технологічні особливості та стрімкий розвиток дозволили так швидко розповсюджувати продукцію та сприяти зацікавленості широкого кола покупців.

Чоловічі кросівки завжди посідали важливе місце в колекціях лейблу, адже більшість спортсменів були чоловіками, а в цьому конкретному випадку спортивні перемоги мали прямий зв'язок з загальним успіхом кампаній. Проте New Balance завжди позиціонував себе, як виробник взуття для всіх. Саме він вперше в історії розробив жіночу модель з урахуванням особливостей анатомії.

Сьогодні асортимент марки дуже великий, та включає різноманітні товари із безлічі категорій. Сучасні серії спорт-взуття виготовляються для будь-яких активностей та умов. Наприклад бігові лінійки розроблені для різних поверхонь, та використовують новітні технології у конструкції та властивостях матеріалів. Наприклад однією з останніх розробок став інноваційний матеріал, який вміє акумулювати енергію для наступного поштовху. Це значно знижує навантаження на ноги та допомагає легше бігати.

Повсякденні моделі виглядають простіше, про те хай вас це не вводить в оману. Це досить технологічні вироби, які призвані полегшити довгі прогулянки а також мають універсальний дизайн, який гарно вписується в кежуал-образи. Варто відзначити і прекрасну якість виробів, адже марка суворо контролює всі виробничі процеси. Ви також можете придбати люксові серії фірмових товарів, виготовлені у Америці та Англії. Повний асортимент продукції представлений в офіційному інтернет-магазині. Замовлення можна сформувати онлайн, та отримати його всього за декілька днів у поштовому відділені.

Коментарі

Ще немає коментарів, будьте першим!

Читайте також