Чоловік дивом врятувався від смертоносного удару блискавки (ВІДЕО)

2
0

Британському автомобілісту дивом вдалося уникнути смерті, залишивши свою машину всього за кілька секунд до того, як на місце, де він стояв, впало розбите блискавкою дерево.

Інцидент стався в Падсі у Західному Йоркширі і був зафіксований на камери зовнішнього відеоспостереження.

На записі видно, як 55-літній Бернард Вільямс, під'їхавши до будинку в сильну зливу, вибігає з машини, щоб скоріше взяти з багажника спортивну сумку, а потім тікає в оселю.
 
А через чотири секунди після того, як чоловік зникає з кадру, на відео видно спалах: блискавка влучає у вербу, що росте біля дороги, не так далеко від машини Уїльямса, і розбиває її на частини.
 
На відео також видно, як шматки і тріски від дерева розлітаються всюди, градом падаючи у тому самому місці, де тільки що стояв водій-щасливчик і розбиваючи при цьому заднє скло автомобіля.
 
"Те, що сталося, трохи мене шокувало, при цьому спочатку я навіть не знав, що це удар блискавки, - розповів уцілілий Вільямс. - Чомусь я думав, що це звуковий удар, який розбив заднє скло машини".
 
Водночас, дружина Вільямса, 43-літня Елісон, яка спостерігала за приїздом чоловіка, стала мимовільним свідком події і на власні очі бачила, як близько був її чоловік від смерті.

Коментарі

Ще немає коментарів, будьте першим!

Читайте також