Чоловік, якого затримали у Мукачеві, виявився лише нарко-посередником (ФОТО)

13
8

Як вже повідомляло Мукачево.net, вчора, 3 лютого, у місті над Латорицею було затримано продавця наркотиків.

Затримання проходило неподалік АЗС "Shell", по вулиці Матросова

Як прокоментував в.о. начальника відділення боротьби з незаконним обігом наркотиків міського відділу міліції Василь Химинець, правоохоронці затримали чоловіка у Мукачеві в ходi проведення оперативної закупки, коли той за 800 грн збув 1 гр  психотропної речовини.

Про походження цього білого порошку мукачівець пояснити відмовився. Та, як розповідають правоохоронці, чоловік сам вживає наркотики вже давно, тому скоріш за все, мукачівець мав посередників, які постачали йому заборонені засоби. Наразі працівники міліції з`ясовують канали надходження наркотиків. Раніше,  розповідають оперативники,  чоловік вже притягувався до кримінальної відповідальності, та як, видно, на шлях виправлення не став. 

Під час оперативної закупки від товариша підозрюваного, який так само був присутній під час незаконної оборудки з продажу наркотиків, правоохоронці вилучили металевий кастет та розкладний ніж. Походження та призначення заборонених предметів, які були вилучені на місці події, наразі встановлюють працівники міліції.

За збут наркотичних засобів проти 43 – літнього чоловіка відкрито кримінальне провадження за ознаками част.2 ст. 307 Кримінального кодексу України. За скоєне йому загрожує від п`яти до десяти років позбавлення волі з конфіскацією майна. Всі вилучені предмети та білий порошок з виду схожий на «метамфетамін» направлений на експертизу до науково-дослідного експертно-криміналістичного центру при УМВС України в Закарпатській області. Триває досудове слідство, повідомляє Наталія Машіко, Мукачівський МВ УМВС

Коментарі

Я
Я

800 грн. вилучили

J
joi

Ось фото Адвоката https://www.facebook.com/photo.php?fbid=103856349759729&set=a.103856343093063.7795.100004060926172&type=1&theater

И
Инкогнито

Бля їм даже адрес і фамілія не поможуть, Пси сука полосаті!!!

J
joi

В натуре на визитке адвокат Сергій Чайбин ))))))))

М
Михаил

96 гривен. Два конченых телефона.Оловянная цепочка. А где 800 гривен.

H
HO2

милиция крышует наркоту все об этом знают

Н
негр

а візитка там в кадрі- адвокатішки одного

Я
я

ахахахаха

Читайте також