Чоловік, який на Берегівщині насмерть збив жінку і втік, виявився екс-міліціонером

3
3

Про це Мukachevo.net підтвердили у прес-службі прокуратури.

Як вже раніше повідомлялося, ще 10 листопада на узбіччі дороги в смт.Батьово Берегівського району знайшли бездиханне тіло 49-річної жительки місцевого табора. 

З своїх джерел Мukachevo.net стало відомо, що скоїв цю смертельну аварію майор міліції. Цей факт нашому виданню підтвердили як полісмени так і у прокуратурі.

Хоча, правоохоронці зазначили, що його було звільнено 6 листопада у зв'язку з реорганізацією.

Так, вже екс-міліціонеру загрожує строк від трьох до восьми років.

"В ході проведений слідчих дій, правоохоронцями встановлено автомобіль, а вже відтак, і власника. Власник автомобіля  - колишній правоохоронець. Але, він зараз не працює в міліції.  Розпочате провадження за ч. 2 ст. 286 КК України  - Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами, що спричинило смерть потерпілого", - прокоментували Мukachevo.net у прокуратурі.

Мukachevo.net

Коментарі

З
закон

вот тобi и блюстителi законiв,сикуни...на кол его,на кол!

С
Свободівець

Неправда, на момент скоєння ДТП він був працівником міліції. Нещодавно отримав звання майора, а тут оп звільнився, ви у це вірите? Звільнили спеціально заднім числом. Звати Андрій Бодов, в селі добре знають його тягу до алкоголю. За кермом він був теж пяним. Всі обсавини ДТП говорять про те, що він "протащив" жінку на машині деяку відстань, себто робив це все навмисно. Після вбивства як нівчому не бувало поїхав додому. Як у прокуратури і міліції вистачає совісті таку сволоту покривати?

N
NoName

Наша практика як завжди звільнений заднім числом із міліції.

Читайте також