Чоловік, який обчистив магазин в Мукачеві попався на відеокамеру. Впізнаєте?(ВІДЕО)

4
17

Чоловік віком 22-25 років зайшов до магазину в Мукачеві та викрав з каси 1600 грн. За даним фактом відкрито кримінальне провадження.

У поліції розповідають, із заявою  про  крадіжку грошей до чергової  частини Мукачівського  відділу поліції звернулась продавець магазину.

Жінка повідомила, що 2 жовтня, близько 16.00 год невідомий чоловік зайшов до продуктової  крамниці по  вул.Одеській в Мукачеві і, скориставшись відсутністю продавця за прилавком,  викрав з  каси гроші. Нестачу працівники помітили лише наступного дня після крадіжки. Тоді і звернулись до  поліції.

На відео з камер спостереження чітко видно, як хлопець привласнює гроші. Поліція звертається з проханням до громадян, які володіють будь-якою інформацією, що може допомогти в пошуку викрадача, повідомляти до  чергової  частини Мукачівського  відділу поліції або за телефонами: (03131) 2-23-33, «102» або 095 3830575.

Дивіться також: Набої проти застуди: Мукачівець ховав боєприпаси у коробці з-під ліків 

Коментарі

Ц
Центровський

Продавщиця де? Ключ нашо люди придумали? Оби замокати шуфладки i креденци. Пувiште iв кось так, кажiть шо Центровський казав.

С
Сэргэю.

Ти то "Сергей" какое атнашенiе iмеешь к украiнцам? Гопнiк томбовський))

Б
Босс

Наркоман він на дозу нехватало дітвакови...

І
Іванко

Не дивлячись на те, де цей магазин, яка там викладка товару, там завжди свіжі продукти і продавці які завжди порадять що свіжіше! Цей магазин в районі де я проживаю!

2
234

У магазині працюють дуже хороші продавчиці і ніякі не алкоголічки...Я завжди купляю продукти в цьому магазині..

С
Сергей

А потом обижаемся что поляки на вывесках своих магазинов пишут что будут досматривать Украинцев при выходе на кассе

*
********

Яка платня а шо 250 грн на дорозі валяються. Більшість людей і ті гроші невідпрацьовують. А скільки ви б хотіли в день може 1000. 250 у день при 20 роб днях це 5000 тис. Нехай кожен відкриє свою справу і платить працівнику ну хоть по 500 у день. На рахунок антисанітарії інша справа. Але ОХАЙНА людина навіть на роботі тримає роб місце в чистоті.

Ж
Женя

Ціль такого бізнесу - отримання надприбутків. Реєструються як ПП, ухиляються від сплати податків - про яку санітарію можна говорити?

1
123

Правду кажешь, читач, срач і антисанітарія, та ще і самі продавці бухають по-чорному, там гріх гроші не вкрасти, як то кажуть...... Шановні власники магазину - найміть адекватних і нормальних продавців по-перше, і навчіть їх хоча б деколи прибирати ті сходи в магазин, вони майже ніколи не миються((((( Про магазин всередині взагалі промовчу....

Ч
Читач

В магазині срач і антисанітарія, зате є якісна камера) не розумію от я таких пізнесменів... судячи з відео, таке враження, що торгують десь в підвалі...

1
123

в цьому магазині платять 250 грн. в день з/п

1
123

Шкода звісно продавця... Але подивіться відео, на тумбі з грошима є замок з ключами. Питання, для чого? Правильно, щоб коли відлучатися, закрити тумбу на ключ! Хоча згідна з Олегом на всі 100%, Яка платня така й робота такі й працівники.....

9
911

По его поведению можно точно сказать,что это *** делает это не в первый раз.

Я
Я

Даа... Продавці в магазині максимально уважні. Він, якби захотів, то ще й ізнасилував би її, а вона би не замітила. Хоча й шкода її, бо заплатить ту суму із зарплати.

О
Олег

А де продавець???? Чому не на свому місті??? Яка платня така й робота такі й працівники..... А саме головне шо ще й продавець вертати буде... Хотя так би не мало бути... Но у нас е раб і е хазяін і платить завжди раб

М
мункач

яка разниця, 20 гр чи 2000, -він злодій!

А
Ага

По ходу на відео вкрав одну купюру, а не 1600 грн. Студент???

Читайте також