Чоловіку, якого збило авто в Мукачеві стало гірше, лікарі дають невтішні прогнози

10
10

Стан мукачівця залишається дуже важким, наразі лікарі Мукачівської ЦРЛ роблять все можливе аби врятувати чоловіку життя.

Як зазначили Мukachevo.net у ЦРЛ, від вечора на ранок, постраждалому стало лише гірше. Зараз він знаходиться на дихальній та серцевій підтримці.

Раніше лікарі діагностували у нього перелом основи черепа, пошкодження грудної клітини, черева, перелом гомілки.

Нагадаємо, вчора, мукачівець потрапив під колеса авто на вулиці Томаша Масарика. Чоловік, який керував машиною у цей час віз дружину у пологовий будинок.

Згодом, Мukachevo.net отримало відео та фото з місця аварії.

Дивіться також: ДТП на Свалявщині: Volkswagen зіткнувся з патрульними

Коментарі

БК
Бррр к Вітя

Это правильное решение. Отморозков нужно закрывать в клетке.

В
Вітя

Це наш родич, батьки хлопця ходять до нас і кажуть що дадуть гроші і поможуть, ми ж хочемо аби він відповів за свій вчинок. Це крапка.

БК
Бррр к Мама

Внимательно перечитай комментарий, 1,2,...,100 раз. Не кто вину на его жену не перекладует. Как альфасамка, должна и сама понимать что должно было произойти с беременной женщиной с схватками (судя по его словам она уже рожать должна) во время аварии (удар, тряска, стресс). То что он ху# утром с её не достал, во внимание не принимается.

B
betonus

В Мукачівській ЦРЛ немає тих потужностей, ні матеріальних, ні інтелектуальних, щоб виліковувати людину з таким страшним діагнозом.

М
Максим

Чоловік або помре, або буде овочем/інвалідом... за такими політравмами, нажаль. Водій винен при будь-яких розкладах, його вагітна дружина не є помякшувальною обставиною! Може він і не віз її, а рішив нею прикритися, виродок!

Ц
ццц

куда он её вёз не важно.пусть следствие розбирается. вопрос в том почему нет статьи что он за решёткой?

ДМ
До мукачево нет

Нашо пишете дурницю, що віз жону у роддом? Де ви виділи шо лиш мало беременна і в роддом везти. Наробив дітвак біди, та най відповідать. Це не перша його аварія і бита машина. Шо за мода пішла, як зоб'єш чоловіка, та нараз казати шо візись жону у роддом? Брехач

М
Мама

Зачем ее показывать,она то в чем виновата? Это мужчины думают что водят машину как боги поэтому и случается такое..Но альфа -самец комментатор и тут решил часть вины на женщину скинуть,так и живём (

Б
Бррр

Чего и стоило ожидать с такими травмами. Где рожающая самка урода водилы, не родила в машине от удара и стресса? Почему не где её не видно, почему нет в новости что скорая забрала сбитого и рожающую женщину?

З
Земляк

Краще би він видужав....

Читайте також