Чому квартири у новому житловому комплексі Гранд Бурже популярні серед інвесторів

13
0

Якщо ваш бюджет на купівлю квартири обмежений, раціональне рішення — придбати нерухомість у передмісті.

У Бучі будується новий комплекс бізнес-класу Гранд Бурже, до складу якого увійдуть п’ять будинків і власний торгово-розважальний центр. Про переваги об’єкта читайте далі у матеріалі.

Надійний забудовник

Реалізацією проєкту займається Linevich Group, відома девелоперська компанія, досвід роботи якої на українському ринку нерухомості — понад 10 років.

На офіційній вебсторінці щомісяця публікуються фотозвіти, які демонструють готовність об’єкта. Будівництво здійснюється з дотримань вимог чинного законодавства України. Є всі необхідні документи, що підтверджують його законність. Щоб тримати руку на пульсі новин проєкту, краще підписатися на Facebook-сторінку ЖК Гранд Бурже.

Приваблива локація

Для зведення житлового комплексу забудовник вибрав ділянку у центрі Бучі, за пів години на автівці від Києва. Неподалік розташовані дитячі садки й аптеки, кав’ярні та магазини різного призначення, банківські й поштові відділення. За два кілометри знаходиться Бучанський міський парк з локаціями для неквапливих прогулянок та активного дозвілля. За чотири кілометри — Будинок-музей графині Уварової.

За п’ять хвилин пішки є зупинки маршрутних таксі, які ходять до станцій метро «Святошин», «Академмістечко» та «Героїв Дніпра».

Ретельно продумана інфраструктура

Поліфункціональність — вагома перевага нового комплексу. У рамках проєкту передбачено:

  • ТРЦ Avenir Plaza з модними бутиками, супермаркетом, кінотеатром, ресторанами, ігровою зоною для дітей, фітнес-центром з басейнами, джакузі;
  • сучасні майданчики для занять спортом та дозвілля дітей;
  • футбольне поле й батути;
  • прогулянкові зони біля озера;
  • просторий підземний паркінг із зарядними станціями для електрокарів та наземний паркінг для гостей.

Система безпеки

Забудовник відповідально підійшов до безпеки резидентів. Реалізовано:

  • Систему відеоспостереження. Вебкамери встановлено по всій території та у ліфтах.
  • Систему контролю доступу. Мешканці отримують персональні ключ-карти, тому на території перебуватимуть виключно резиденти та запрошені гості.

Ознайомитися з плануваннями та вибрати найкращий варіант можна на офіційному сайті: https://grandbourget.com/. Якщо у вас виникли запитання стосовно вартості квадратного метра чи умов інвестування в нерухомість, телефонуйте й приїжджайте до відділу продажу.

Коментарі

Ще немає коментарів, будьте першим!

Читайте також