Чому варто купувати біле постільна білизна

20
0

Білосніжні простирадло, наволочки, підодіяльники виглядають розкішно, причому при всій своїй простоті виїгришней багатьох інших. Ви можете заперечити, що вони нудні і невиразні і брудняться дуже швидко, до того ж забруднення на них видно відразу ж.

Але, будьте впевнені, ми зможемо переконати, що мати в своєму арсеналі білосніжний комплект коштує.

5 причин, чому варто купити постільну білизну білого кольору

Біла постільна білизна - символ чистоти, свіжості. Воно гармонійно виглядає в будь-якому інтер'єрі і підкреслює рівень сервісу (якщо справа стосується готелів). Основні причини, чому варто купити комплект білого кольору:

  • простота догляду. Насправді за таким легше доглядати, ніж за кольоровим. Так, забруднюється швидше, але можна без побоювання використовувати високу температуру, кисневі відбілювачі та інші засоби - на зовнішньому вигляді простирадла, наволочки і підодіяльники це не позначиться;
  • натуральність. Переважно в такому кольорі шиють комплекти з натуральних тканин, наприклад ранфорса, сатину;
  • якість. Білосніжний колір відразу ж покаже всі недоліки тканини, якщо вони є. Тому для пошиття використовуються м'які, приємні на дотик матеріали;
  • бездоганність. Нерівні рядки і неакуратні стежки тут не приховати, тому біле постільна білизна для перфекціоністів - воно пошито ідеально;
  • естетика. Така білизна не нудне, в залежності від використовуваної для пошиття тканини воно може виглядати дуже по-різному.

Якщо говорити про готелі, то білосніжні простирадла, наволочки і підодіяльники стануть підтвердженням того, що заклад дбає про чистоту.

Сатин і ранфорс - кращий вибір

Одні з кращих тканин для білої постільної білизни - це ранфорс і сатин. Обидва типи матеріалу - бавовняні, але відрізняються і візуально, і тактильно, і за ціною.

  • Ранфорс - це поліпшена бязь. Тонкість в поєднанні з міцністю досягається за рахунок скручування ниток перед створенням полотна. Ранфорса не страшні прання, прасування, термін служби досить тривалий. Для білого постільної білизни ці якості вкрай важливі, адже за ним потрібен більш ретельний догляд. А ще ранфорс повітропроникний, екологічно безпечніше і не провокує алергію.
  • Сатин - теж бавовняна тканина, причому для її виготовлення використовуються спеціально оброблені нитки. Ще одна «фішка» - особливе сатинова переплетення, яке складається з двох шарів - один щільніше, другий легше. Для матерії характерні шовковистий блиск, м'якість, легкість, щільність, збереження зовнішнього вигляду навіть при багаторазової пранні.

Чому біла постільна білизна ідеальна для готелю

Уже багато років готелю використовуються саме білі комплекти, так вони показують, що за чистотою стежать. Зберегти білосніжність не так легко, але персоналу це вдається. Ще одна перевага - можливість прання одночасно великої кількості текстильних виробів і в разі чого поміняти зношені елементи. Так білий сатиновий підодіяльник не матиме інший відтінок, і заміна виявиться непомітною. Це дуже практично, адже деталі комплекту зношуються нерівномірно.

Коментарі

Ще немає коментарів, будьте першим!

Читайте також